150 gr. de xocolata amb llet
100 gr. de xocolata blanca
25 gr. de festucs salats pelats
25 gr. de sucre
Fer un caramel amb el sucre. Abocar-hi els festucs pelats i estendre la mescla sobre un paper de forn. Deixar refredar. Quan sigui fred, esmicolar amb les mans i picar amb la picadora. Reservar.
Fondre la xocolata amb llet al bany Maria, deixar refredar una mica. Abocar la xocolata fosa dins els motlles dels bombons i tot seguit buidar l’excés. Posar una estona al congelador.
Fondre la xocolata blanca al bany Maria, deixar refredar una mica. Afegir-hi els festucs picats i barrejar. Omplir la cavitat dels bombons deixant un marge d’uns 2mm sense omplir. Posar una estona al congelador.
Acabar d’omplir els bombons amb una fina capa de xocolata amb llet. Tornar a posar una estona al congelador.
Quan la xocolata s’hagi endurit es poden desemmotllar els bombons.
Memòries d'una cuinera: Bombons.
Uff!!! Que difícil!!! Això de fer bombons és més complicat del que sembla. No m’han quedat gaire bonics, hauré de practicar més i tenir més paciència, je, je, je... Però m’han dit que han quedat força bons.
Jo penso que t'han quedat bé, i de gust segur que boníssims!!
ResponEliminaFins aviat!!
A mi em sembla que t'han quedat fantàstics i que, a més, és una combinació que ha d'estar bomboníssima!!! Una abraçada!
ResponEliminaQue bons .amb festus tinc que probar-ho
ResponEliminaPetons
T'han quedat molt macos! I segur que són deliciosos ;)
ResponEliminaUna abraçada!
La xocolata i eels festucs, m ol bona combinació.
ResponEliminaT'han quedat molt macos i segur que no va quedar cap.
Una abraçada
ISABEL
Quins bombons més macus t'han quedat!
ResponEliminaAquest mes el recull de les memories valdrà molt la pena!
ptns!!