Ingredients:
180 gr. d’arròs integral
4 carxofes
200 gr. de pit de gall d’indi
1 ceba
1 tomata madura
2 culleres soperes d’oli d’oliva
Sal i pebre
Aigua
1 gra d’all
5 ametlles crues
Julivert
Daurem la ceba tallada petita en l’oli d’oliva. Com que la quantitat d’oli és poca, anar afegint aigua de mica en mica fins que la ceba sigui cuita. Afegir el pit de gall d’indi tallat a daus petits. Quan sigui cuit afegir les carxofes tallades a làmines primes. Coure tot plegat afegint un xic d’aigua si queda sec. Incorporar la tomata ratllada, un polsim de sal i de pebre.
Quan les verdures estiguin cuites, esbandir l’arròs i afegir-lo a la cassola. Fer uns tombs per tal que quedi ben repartit. Incorporar l’aigua (el doble del volum d’arròs) i cuinar durant 5 minuts a foc alt.
Fer una picada amb l’all, les ametlles i el julivert. Afegir a la cassola. Tapar la cassola i coure durant 20-25 minuts a foc mig fins que l’arròs sigui cuit.
(ingredients per 3 racions)
Aquest arròs fa molt bona pinta. A casa de fet ens agrada de totes formes i les carxofes li donen un gust especial.
ResponEliminaPetons
L'arròs m'agrada de totes maneres, aquest amb carxofes ha de ser molt bo!
ResponEliminaPetons
Sandra
Carme,
ResponEliminaEls arrossos amb carxofa per a mi són els millors. Jo crec que li dóna un gust immillorable, si també hi afegim bolets (és lo que acostumo a fer), queda rodó.
Una abraçada,
Nani
M'encanten aquest tipus d'arrossos. Deliciós amb les carxofes!!
ResponEliminaPetons
tennis elbow surgery treatment
ResponEliminaStop by my blog post :: how do you cure tennis elbow