dilluns, 26 de juliol del 2010

Índex Entrants

- Amanida amb kiwi i Mozzarella
- Amanida de fruites i formatge de cabra
- Amanida de llenties amb salmó fumat
- Arròs a la cassola
- Arròs amb bacallà
- Arròs negre
- Baba Ganoush
- Bròquil al forn
- Canelons de confit d'ànec
- Carbassó rodó farcit
- Coca de recapte
- Crema de carbassa
- Crema de carbassa rostida al forn
- Crema de carbassó
- Crema de carbassó i poma
- Crema de ceps amb vieires
- Crema de porro i pera
- Creps amb ceps i vieires
- Croquetes de bacallà i ceps
- Croquetes de pollastre al curry
- Entrepà de pit de gall d'indi i canonges
- Escudella
- Fideus amb bacallà
- Fideus amb calamars i gambes
- Gaspatxo de cireres
- Hummus
- Hummus de carbassa i mongetes seques
- Lasanya de xampinyons al curry
- Llenties estofades amb marisc
- Magdalenes de bacó i formatge
- Minestra d'hortalisses
- Mini cupcakes salats amb salmó fumat
- Mini pastes de full salades
- Mini quiche Lorraine
- Moussaka
- Mousse de salmó
- Patates "braves" no picants
- Pizza
- Pizza blanca
- Quiche de carbassó
- Quiche de carxofes
- Quiche de pollastre i ceba caramelitzada
- Quiche de poma i 5 formatges
- Quiche de xampinyons i bacó
- Quiche Lorraine
- Quinoa amb hortalisses
- Risotto d'hortalisses i xampinyons
- Seitons en vinagre
- Sopa de peix
- Spaghetti amb bacallà
- Tàrtar de salmó amb alvocat i maduixa
- Tortellini de formatge amb salmó
- Trenes d'escalivada amb tonyina
- Truita de patata i ceba
- Vichyssoise

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada