Ingredients:
125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
1 sobre de vainilla ensucrada
Ratlladura de pell d’una llimona
125 gr. de cireres sense pinyol
Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternant amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Afegir amb cura la pell de llimona ratllada i les cireres tallades amb el ganivet.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament. Empolsar amb una mica de sucre.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 20 minuts. Un cop cuites treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.
125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
1 sobre de vainilla ensucrada
Ratlladura de pell d’una llimona
125 gr. de cireres sense pinyol
Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternant amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Afegir amb cura la pell de llimona ratllada i les cireres tallades amb el ganivet.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament. Empolsar amb una mica de sucre.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 20 minuts. Un cop cuites treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.
La recepta del 15: Cireres.
L'aroma de la llimona amb el toc de cirera les fa molt fresques i lleugeres.
Quina bona pinta tenen aquestes magdalenes i t'han quedat amb una forma perfecte.Segur que eren ben bones.
ResponEliminaIdeals per berenar o esmorzar, segur que són boníssimes!
ResponEliminaPetonets
Sandra
la cereza, junto a la manga, es una de mis frutas favoritas. lo loco es que nunca se me ocurrió comerlas en muffins! cuando sea la época probaré a hacerlas así.
ResponEliminaCarme que bones aqueste madalenes amb cireres.
ResponEliminapetons
Acabe de trobar aquest blog i m'ha encantat! Totes les receptes tenen molt bona pinta, així que demà mateix començaré amb aquesta.
ResponEliminaJa tens una fan més per ací! :)
umm, que bones, madalenes amb cireres!!!!!
ResponEliminaQue sàpigues que aquestes magdalenes fan molt i molt bona fila...
ResponEliminaEs veuen molt esponjoses i quin barret! Si són fresques i lleugeres millor.
ResponEliminaPetons.
Hola!!! Quina bona pinta aquestes magdalenes mmm...
ResponEliminaSí, sí que es veuen molt esponjoses!!
Bona setmana una abraçada.
Uf! Semblen boníssimes i molt gustoses, segur que es van acabar de seguida.. he he. Petons
ResponEliminasón boníssssssssimes. no fa massa que en vaig publicar unes al bloc! petonets guapa
ResponEliminaBoníssimes! No et fas una idea de la gana amb que les agafaria ara mateix :)
ResponEliminaPetons
Una pinta estupenda. Muy buenas.
ResponEliminaUUuuauaaaaaalaaaaaa! Aquesta me l'apunto per quan tornin les cireres!!!!
ResponEliminaQuines madalenes més exquisites!!!1
Petons,
Olga
Uuuuaaalaaaaa! Quines madalenes més xules!!!
ResponEliminaMe les apunto per quan tornin les cireres!!!
Petons,
Olga
Mmm, qué bones i maques! Han de fer la molla super sucosa i suau.
ResponEliminaTambé havia pensat en fer unes magdalenes farcides amb cireres, però al final va poder més la calor i el gelat ;-)
Petons i bon profit!
Carme una pinta mòlt bona, apuntada queda la recepta!
ResponEliminaPetons
Hola Carme, no coneixia el tu bloc i gràcies al comentari que m'has deixat hi he pogut arribar. M'ha agradat molt descobrir-lo i m'hi passaré sovint.
ResponElimina