dimecres, 25 de juliol del 2012

Magdalenes amb gotes de xocolata

Ingredients:

125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
2 sobres de vainilla ensucrada
100 gr. de gotes de xocolata
Ametlla laminada

Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternant amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Afegir amb cura les gotes de xocolata.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament. Decorar amb ametlla laminada.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 20 minuts. Un cop cuites treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.

6 comentaris: