Ingredients:
6 brotxetes de fusta
1 préssec groc
1 préssec vermell
1 kiwi
3 figues
1 plàtan
Cireres, maduixes i mores per decorar
Netejar, pelar i tallar la fruita. Enfilar els talls de fruita en les brotxetes. Decorar el plat amb cireres, maduixes, mores i unes fulles de menta.
6 brotxetes de fusta
1 préssec groc
1 préssec vermell
1 kiwi
3 figues
1 plàtan
Cireres, maduixes i mores per decorar
Netejar, pelar i tallar la fruita. Enfilar els talls de fruita en les brotxetes. Decorar el plat amb cireres, maduixes, mores i unes fulles de menta.
Memòries d'una cuinera: Macedònia.
La idea de l'enfilat més que d'una recepta es tracta d'una presentació del plat. És ideal per pica-piques i bufets. També us presento la mateixa macedònia en format clàssic i banyada amb suc de taronja.
Com a presentació és pràctica i fàcil!
ResponEliminaUna proposta ben sencial y amb una presentació diferent.
ResponEliminaPetons
Una presentació molt maca, queda molt be. Petons
ResponEliminano saps el que agrairia en aquests moments tenir aquesta macedònia davant!!! :) moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaCarme, una bona manera de menjar fruita. Jo li diria de "cuina per a mandrosos", que no cal pelar i fácil de menjar.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Si em posses aquesta macedònia al davant repeteixo segur i mira que sóc mandrosa amb la fruita!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.