dimecres, 4 de juliol del 2012
Magdalenes de xocolata blanca
Dilluns per poder celebrar el meu aniversari amb els companys de feina vaig portar unes mini pastes de full salades de pernil dolç amb formatge, de pernil salat amb brie i de frankfurt. També una coca de full amb Nutella i aquestes magdalenes de xocolata blanca.
Per fer la foto de les magdalenes les vaig cobrir amb un glassejat de xocolata blanca però em van agradar més sense.
Ingredients:
125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
1 sobre de vainilla ensucrada
100 gr. de xocolata blanca
Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternant amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Picar la xocolata blanca amb un ganivet i incorporar-la a la massa remenant amb suavitat.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 20 minuts. Un cop cuites treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Amb el glassejat de xoco han d'estar de vici. Aquestes magdalenes als de casa, si els deixe´s triar, les voldrien sempre.
ResponEliminaPetonets
¡¡per molts anys!!!
ResponEliminaunes magdalenes molt i molt bones
Per molts anys, avui és el nostre aniversari i la idea ens ha agradat molt.
ResponEliminaDoncs quina enveja els teus companys de feina, aquestes magdalenes sembles delicioses, però no puc imaginar con estava el milfulls de nutella.
ResponEliminaPetons
tremenda pinta, ¿y lo de arriba es un glaseado o cobertura de choco?
ResponEliminahummmmmmmmm que maravillosaas y tentadoras magdalenas.. hummm para comer de dos en dos!! besazos!
ResponEliminaCarme, unes magdalenes per l'esmorzar. Esmorzar? ara mateix les menjava.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Caram, els teus companys de feina devien quedar molt contents!!!
ResponEliminaTenen una pinta de vici total, ideals per un bon esmorzar ;)
On hi hagi xocolata blanca m'hi tir de cap, prenc nota de la recepta. bon cap de setmana.
ResponElimina