dijous, 30 d’octubre del 2014

Bunyols de carbassa


Aquí us presento l’última recepta que vaig fer amb la carbassa.
Gràcies al magnífic pas a pas de la Mònica al blog Ensucrat, vam poder gaudir d’uns bunyols deliciosos amb una textura molt suau i esponjosa. A la cuina hi va quedar un aroma fantàstic a dolça tardor que cada cop que hi entraves et convidava a agafar-ne un... darrera l’altre.

Ingredients: (30 unitats)

250 gr. de carbassa cuita
200 gr. de farina de força
1 sobre de llevat de flequer
1 cullera sopera de sucre
1 cullera de postres de canyella
50 gr. d’aigua calenta
1 rovell d’ou
La pell ratllada de mitja llimona

Oli de gira-sol per coure els bunyols
Sucre vainillat per arrebossar

Barrejar bé tots els ingredients, excepte la farina, fins obtenir una mescla homogènia.
Afegir la farina i tornar a mesclar fins obtenir una massa homogènia i força enganxosa.
Tapar el bol amb un drap i deixar llevar dues hores.
Passat aquest temps, fer boles de massa amb l’ajut de dues culleres soperes i fregir-les en abundant oli de gira-sol ben calent.
Quan els bunyols siguin ben daurats dels dos cantons, deixar-los escórrer damunt de paper de cuina i arrebossar-los amb el sucre vainillat mentre encara siguin calents.
Deixar refredar.

6 comentaris:

  1. Fantàstics!!!! I mil gràcies per la menció...Em quedo amb això del sucre vainillat per arrebossar..ho aplicaré la pròxima vegada que en faci! Petonarros!!!

    ResponElimina
  2. Que bons!! Ja vaig veure la recepta en el blog de la Mònica i em van encantar! A la propera que en faci miraré de posar-hi, també, el sucre vainillat, que bo!!

    Un petonet!

    ResponElimina
  3. MMMmmm....m'has fet venir ganes de menjar bunyols!!!! Què bons!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. que ricos! me los apunto! besos
    http://www.lacocinadevifran.com/

    ResponElimina
  5. Han d'estar divins, ara que per fi ha arribat la fred amb una xocolata calenteta! Mmmm! Divins! Un petó bonica!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina