dilluns, 27 d’octubre del 2014
Hummus de carbassa i mongetes seques
Una altra recepta amb la carbassa com a protagonista. Aquest cop he fet una versió de l’hummus, com que no tenia cigrons he fet servir mongetes i ha quedat un aperitiu deliciós per compartir.
Ingredients:
150 gr. de carbassa cuita
75 gr. de mongetes seques cuites
1/2 gra d’all
El suc de mitja llimona
1 cullera sopera de Tahine
Sal
Un polsim de comí mòlt
50 ml. d’oli d’oliva
Per decorar:
Llavors de sèsam
Oli d’oliva
Triturar tots els ingredients, excepte l’oli, amb el turmix fins aconseguir un puré fi. Anar afegint l’oli de mica en mica, sense deixar de triturar, fins que quedi ben integrat i la mescla sigui ben cremosa.
Servir en un bol i decorar amb les llavors de sèsam i un rajolí d’oli d’oliva.
Es pot acompanyar d’uns bastons de pa torrat o de verdures crues: pastanaga, carbassó, pebrot.
(Recepta adaptada de Food and cook)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quin humus més original, Carme!! Queda apuntat!
ResponEliminaAquest hummus de temporada ha de ser boníssim!!! A veure si aquesta setmana coc una gran carbassa per fer totes les receptes que m'estic apuntant aquests dies!!! Petons!!!
ResponEliminaSi que promet si...l'haurem de tastar! ;)
ResponEliminaJo faig un hummus de carbassa amb salvia que m'encanta pero amb cigrons, ara hauré de provar aquest teu de mongeta que segur que esta deliciós! Una abraçada bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden