dimecres, 30 d’octubre del 2013

Panellets


En aquestes dates no poden faltar el panellets.

I encara menys estant de vacances. He tingut temps d’anar a comprar els ingredients, de fer la massa i deixar-la reposar, de fer les boles i d’arrebossar-les, de coure els panellets, d’anar a passejar i collir unes fulles de tardor, de pensar com volia fer la foto, preparar l’escena i, fins i tot, agafar el trípode.

Llegint tot això qualsevol pensaria que són difícils de fer. Però no. Són molt fàcils, el que passa és que m’ho he agafat amb moooolta calma.


He seguit la mateixa recepta de l’any passat, però he fet els panellets un xic més petits i me n’han sortit 30. Als propers que faci hi posaré una mica de ratlladura de pela de llimona.


Ara estava pensant que potser demà aniré a collir castanyes... ahhh, vacances... això sí que és vida!!! :)

7 comentaris:

  1. Quina sort estar de vacances!!! I tenir tot aquest temps per fer panellets, passejar i gaudir de la tardor, que és una estació molt maca! Els panellets t'han quedat molt macos i segur que bons! Petons

    ResponElimina
  2. Carme, jo també hi havia pensat, en la pela de llimona, però hi vaig caure massa tard. com tu, ho deixo pels següents! Petons i bona castanyada

    ResponElimina
  3. T'ahn quedat perfectes. Jo aquest any n'hi he posat de ratlladura de llimona i li dona un gustet molt bó.
    Petons

    ResponElimina
  4. I tan que es vida estar de vacances, poder fer totes aquelles coses que no pots fer quan et falten hores fins hi tot per pensar, jeje!
    Gràcies, guapa, valen per els que aquest any no he fet jo. T'han quedat genials, perfectes!

    ResponElimina
  5. Jo no hi poso ratlladura de llimona.......la substitueixo per sucre vainillat.
    No podem deixar perdre la nostra gran tradició de la castanyada!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina