dijous, 25 de juliol del 2013
Magdalenes amb crumble de poma
Després de felicitar una amiga que avui fa anys m’he decidit a fer aquestes magdalenes en el seu honor.
Les acabo de treure del forn, espero que hagin quedat bones.
Felicitats vecina!!!
Ingredients:
Per la base:
1 ou
70 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
20 gr. de mantega a temperatura ambient
1 polsim de sal
100 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
70 ml. de llet
Pel farcit:
2 pomes
2 cullerades soperes de sucre blanc
1/2 cullereta de canyella
un rajolí de suc de llimona
Pel crumble:
65 gr. de farina
40 gr. de mantega freda
40 gr. de sucre morè
40 gr. de farina d’ametlla
Pel farcit:
Pelar i tallar la poma a daus petits. Barrejar amb el sucre, la canyella i el suc de llimona. Posar en un cassó i coure durant uns 10 minuts fins que la poma quedi tova. Reservar.
Pel crumble:
Barrejar tots els ingredients amb les barnilles elèctriques de manera que es formin engrunes. Reservar.
Per la base:
Tamisar la farina i el llevat.
Batre l’ou amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla blanquinosa. Afegir la mantega i batre fins que quedi incorporada. Afegir la sal. Sense deixar de batre, a velocitat lenta, afegir de forma alternada la barreja de farina i la llet, acabant amb farina.
Repartir la massa de la base en 12 càpsules de paper. Distribuir-hi damunt la poma cuita. Cobrir la poma amb el crumble.
Coure al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segur que són boníssimes Carme! Fan molt bona cara i amb el crumble de poma les trobo molt originals :)
ResponEliminaNomés he prova un cop el crumble, concretament l'apple crumble, i el vaig trobar deliciós! així que només que s'hi assemblin una mica... mmm!!
ResponEliminaMmmmm, que bones!!! Gràcies i molt bon cap de setmana!!!
ResponEliminaQue maques i que bones Carme!!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana!
Carme, les provaré de fer en qualsevol moment! Això del crumble ho haig de practicar més!!! Precioses!
ResponEliminaQue maques... i segur que boníssimes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Uff Carme, aquestes magdalenes diuen: menja'm!
ResponElimina