diumenge, 14 de juliol del 2013

Cupcakes de dues xocolates


Ingredients:

60 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
110 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat Royal
60 ml. de llet
60 gr. de xocolata amb llet

Per la cobertura:
120 gr. de formatge en crema
20 gr. de mantega
80 gr. de xocolata blanca
2 cullerades soperes de sucre llustre
2 cullerades soperes de nata fresca

Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la farina i el llevat tamisats alternant amb la llet, i finalitzant amb farina. Batre durant 2 minuts.
Afegir la xocolata amb llet tallada a daus petits i repartir-la uniformement per la massa amb una llengua pastissera.
Distribuir la massa en 10 càpsules de paper i coure al forn a 160ºC amb ventilador durant 22 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

Per la cobertura:
Fondre la xocolata blanca al bany Maria. Deixar refredar una mica.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir la xocolata blanca fosa i incorporar-la totalment. Afegir el sucre llustre i batre fins que quedi una crema homogènia. Incorporar la nata fresca i mesclar amb suavitat.

Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.

6 comentaris:

  1. També tinc aquestes càpsules!! Que mones! Tenen una pinta deliciosa:)

    ResponElimina
  2. Mmm... de dues xocolates, què bones!

    Me les emporto!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Preciosos!!! A més que de ser boníssims, són tan "cucos"! Ets una artista!

    ResponElimina
  4. Que bones!! i a més t'han quedat ben xules!

    ResponElimina
  5. Els cupcakes em fascinen encara que només siguin de vainilla així que amb xocolata i a més a dues bandes... per morir-se de l'empatx :D

    ResponElimina