Moltes felicitats patufet!!!
Ingredients:
Per la coca:
1 iogurt natural
2 mesures del pot de iogurt de sucre
3 mesures del pot de iogurt de farina
1 mesura del pot de iogurt d’oli de gira-sol
3 ous
1 sobre de llevat Royal
Per la crema de formatge i xocolata:
200 gr. de formatge Philadelphia
45 gr. de mantega
170 gr. de xocolata amb llet
3 cullerades de sucre glass
Per la coca:
Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum i quedin escumosos. Afegir el iogurt i l’oli i batre amb suavitat fins que quedin integrats.
Incorporar la farina i el llevat prèviament tamisats. Acabar de barrejar amb una llengua pastissera fins que la mescla sigui homogènia i no tingui grumolls.
Abocar la massa en un motlle untat amb mantega i lleugerament enfarinat.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Un cop cuita, deixar refredar una mica dins el motlle. Desemmotllar la coca i deixar-la refredar totalment sobre una reixa.
Per la crema de formatge i xocolata:
Fondre la xocolata al bany Maria i deixar refredar una mica.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar-la totalment. Afegir el sucre glass i batre fins que quedi una crema homogènia.
Quan la coca estigui freda cobrir-la amb la crema de formatge i xocolata. Decorar amb fideus de xocolata i Lacasitos minis. Reservar a la nevera 1 hora com a mínim.
A casa pels petitis també faig sempre coca de iogur pels aniversaris.
ResponEliminaAgrada a tots.
Una mica tunejada??? L'has vestida de gala! Petonarros!
ResponElimina