dimecres, 4 de maig del 2016

Trena de xocolata


Tan fàcil de fer que fins i tot fa vergonya ;)
Aquest matí l'he vist al mur del facebook de la Sílvia, a la nevera tenia pasta de full, a l'armari xocolata negra... m'han faltat les ametlles... però m'he posat mans a la massa i aquí la tinc.
Ara la feina serà no tastar-la fins el vespre.

Ingredients:

1 làmina de pasta de full rectangular
1 teula de xocolata negra 70% cacau
1 ou
sucre

Col·locar la teula de xocolata al centre de la làmina de pasta de full. Als laterals llargs de la pasta de full fer-hi uns talls esbiaixats. Cobrir la xocolata amb la pasta de full formant una trena.
Batre l'ou i pintar la superfície de la trena.
Escampar damunt una mica de sucre.
Coure al forn a 180ºC durant uns 30 minuts fins que quedi daurada.
Deixar refredar sobre una reixa.

1 comentari:

  1. Les trenes són unes grans postres!!! I farcides de salat un entrant genial! Petonarros!

    ResponElimina