dijous, 21 d’agost del 2014

Mousse de iogurt i xocolata


Aquest estiu no m’ha vingut la inspiració per cuinar coses gaire especials. M’he limitat a fer els menjars típics del dia a dia: amanides, escalivada, carn a la planxa, peix al vapor, cremes de verdures...
Però he trobat un foradet per fer aquestes postres senzilles i fresques. Ha quedat una mousse suau que ha passat el test del fan de la mousse de xocolata.

Ingredients:

2 iogurts grecs naturals
250 gr. de xocolata
200 ml. de nata per muntar
2 fulles de gelatina

Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Hidratar la gelatina.
Batre els iogurts mentre s’hi afegeix la xocolata fosa i s’incorpora totalment.
Escalfar la gelatina, prèviament hidratada, 10 segons al microones. Afegir a la mescla de iogurt i xocolata. Remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Incorporar la nata muntada amb moviments envolvents fins aconseguir una mescla homogènia.
Repartir la mousse en 5 terrines i reservar a la nevera un mínim de dues hores.

3 comentaris:

  1. Doncs tenen una pinta estupenda aquestes mousses de xocolata, Carme! Té una textura espectacular, que suau i esponjosa que es veu, m'encanta ;)

    Petonets bonica!

    ResponElimina
  2. Ummmm jo també sóc fan de la mousse de xocolata, aquesta recepta m'encanta!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. Em sembla que la provaré de fer aquesta setmana....fa molt bona pinta!!! Petons!

    ResponElimina