Ingredients:
Pel pa de pessic:
250 gr. de carbassa
150 gr. de farina
2 ous
100 gr. de sucre blanc
50 gr. de sucre moreno
100 ml. d’oli de gira-sol
1 cullerada d’aroma de vainilla líquid
1/2 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de llevat Royal
1/4 cullereta de sal
1 cullereta de canyella
1/4 cullereta de gingebre mòlt
Per la cobertura:
125 gr. de formatge Philadelphia
125 gr. de sucre glass
25 gr. de mantega
1 cullereta de vainilla ensucrada
150 ml. de nata per muntar
Pel pa de pessic:
Picar la carbassa.
En un bol barrejar la farina, el bicarbonat, el llevat, la sal, la canyella i el gingebre. Tamisar la barreja.
Batre els ous amb el sucre fins que quedi una massa blanquinosa i escumosa. Afegir l’oli i l’aroma de vainilla i seguir batent.
Incorporar la barreja de farina i batre suaument fins aconseguir una mescla homogènia. Tot seguit afegir la carbassa. Barrejar amb suavitat per repartir uniformement.
Posar la massa en un motlle untat amb mantega i lleugerament enfarinat. Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Per la cobertura:
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient. Afegir el sucre i la vainilla en pols i seguir batent.
Incorporar la nata muntada barrejant a mà amb suavitat.
Quan el pa de pessic estigui fred cobrir-lo amb la cobertura. Reservar a la nevera 1 hora com a mínim.
La recepta del 15: Carbassa.
Una altra variant pels amants del pastissos especiats amb vegetals.
Quina bona pinta, Carme, i deu ser boníssim aquest pastís de carbassa! L'altra dia vaig veure boletes d'aquestes al Caprabo. I mira, ara les veig aquí! Trobo que t'han quedat molt resultones. Petons
ResponEliminaHa d'estar ben bo aquest pastís!! i molt xulo amb la cobertura i les boletes.
ResponEliminapetonets
Ha de saber estupendo aquest pastís!!!! amb pastanaga si n´he fet, però amb carbassa no.. com en tinc de l´hort el probaré de fer.. petons,
ResponEliminaQuin pastís més bonic!!!! Em quedo sorpresa per estar fet amb carabassa.......
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Que pastel mas bueno, bonito y debía de estar delicioso.
ResponEliminaPetons.
jijiji, quin pastís més bo!!! ja veig que aquest mes ens hem decantat molts per fer pastissos!!! petonets
ResponEliminaM'està entrant una gana amb aquests pastissos de carabassa... petons!
ResponEliminaHola! M'agrada molt aquest blog i per això t'0he deixat un "liebster award" al meu blog, si et fa gràcia, passa a recollir-lo!
ResponEliminahttp://aromafiguera.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html
Salut
Doncs ara que veig que em comença a agradar la carbassa potser m'animo i el tasto!
ResponEliminaPetons.
Tinc un tall de carbassa a la nevera, i el probaré de fer. He vist que ets de Bordils, jo sóc de Flaçà quasi som veïnes ;)
ResponEliminaA més a més, tenim una coneguda en comú, la Nuri de Sucre Glacè, l'he conegut aquest cap de setmana en un curs, és maquíssima!
Salut!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaM'estic posant les botes amb tants pastissos de carbassa, són taaan bons!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra