dijous, 14 d’agost del 2014
Arròs amb bacallà
Com que demà és festa, us proposo preparar aquest arròs per dinar. És molt fàcil i saborós. Fins i tot podem fer el sofregit aquest vespre i deixar-lo a punt d’afegir el brou.
Ingredients:
250 gr. d’arròs
400 gr. de bacallà fresc
1 ceba
1 carbassó
1 pebrot verd italià
1 cullera sopera de tomata sofregida
1 l. de brou de peix o aigua
Oli d’oliva, sal, pebre negre
Per la picada:
1 gra d’all
8 ametlles
8 crostons de pa
Julivert
Un rajolí d’aigua
Tallar totes les hortalisses a daus petits.
Daurar en oli d’oliva la ceba. Quan sigui rossa afegir el carbassó i el pebrot verd. Cuinar les hortalisses. Un cop cuites afegir la tomata i seguir sofregint.
Tallar el bacallà a daus i afegir a la cassola. Coure una estona sense deixar de remenar.
Incorporar l’arròs i daurar una mica.
Afegir el brou. Rectificar de sal i pebre al gust. Coure 15 minuts a foc mig.
Per la picada:
Posar tots els ingredients al vas del turmix i triturar ben fi.
Afegir la picada a la cassola de l’arròs quan faltin uns 2 minuts per acabar la cocció.
Un cop cuit, deixar reposar l’arròs 5 minuts fora del foc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ummmm! Quin arrosset més bo! Realment és un plat de festa! Un petó!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Deliciós!!! L'arròs amb bacallà és un dels meus preferits!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Que bo, ja el faré!!
ResponElimina
ResponEliminaCarme; Un bon arrós acompanyat de bacallà, crec que està tot dit... deliciós i, de festa¡¡
Salutacions Carme¡¡ :O)
Com m'agrada l'arròs de bacallà, mai n'he fet a casa, però sempre que vaig fóra de casa i en veig a la carta d'algún restaurant, me'n demano :P
ResponEliminaTé una pinta fabulosa, així que me l'anoto! Un petó guapa!
Un arròs deliciós....a mi que el bacallà m'agrada...mmmm!!!! Aquestes vacances a Portugal, l'he vist preparat de mil maneres...però aquesta és espectacular!!! Petons!
ResponElimina