dissabte, 15 de juny del 2013

Quiche de xampinyons i bacó

Ingredients:

1 base de pasta de full
1 safata de xampinyons
200 gr. de bacó fumat
1 ceba
200 ml. de crema de llet
2 ous
Formatge Emmental ratllat
Oli d’oliva, sal, pebre, nou moscada

Tallar la ceba a daus petits i daurar en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Afegir el bacó tallat a tires fines i els xampinyons tallats a quarts. Coure fins que quedi lleugerament daurat. Rectificar de sal i pebre.
Batre els ous amb la crema de llet. Afegir un polsim de sal i nou moscada ratllada. Incorporar la barreja de ceba, xampinyons i bacó i remenar.
Col·locar la pasta de full en una plata del forn, omplir amb la barreja i cobrir amb formatge Emmental ratllat.
Coure al forn a 200ºC amb ventilador durant 15-20 minuts.

7 comentaris:

  1. Les quiches sempre ens solucionen un sopar.
    Petons

    ResponElimina
  2. M'encanta, i amb base de pasta de full! Ha de ser deliciosa! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quina bona idea això de fer-ho amb pasta de full!

    Es veu deliciosa!

    Petons!

    ResponElimina
  4. M'encanten les quiche! t'ha quedat perfecta!

    ResponElimina
  5. Un clàssic que sempre m'ha apassionat!! té una pinta excel·lent!!! Molts petons!

    ResponElimina
  6. Combinació ideal per una quiche!!! Boníssima!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina