2 llesques de pa de motlle integral
1 filet de pit de gall d’indi
Canonges
1 tomata
Oli d’oliva, sal, pebre i mostassa a l’antiga
Cuinar el filet de pit de gall d’indi a la planxa amb un rajolí d’oli d’oliva. Posar-hi un polsim de sal i de pebre. Quan sigui cuit untar-lo amb una mica de mostassa a l’antiga.
Torrar les llesques de pa lleugerament.
Muntar l’entrepà: sobre una llesca de pa col·locar el pit de gall d’indi, damunt posar-hi els canonges i la tomata tallada en rodanxes, tapar amb l’altre llesca de pa.
Una recepta ràpida i equilibrada per un dinar o un sopar lleuger.
Més fàcil impossible, i a més ben bo!!
ResponEliminaMmmm ... que bo!! Saps quin ingredient crec que també hi quedaria bé oi? Clar, la mayonesa!!
ResponEliminaPtons
molt fàcil i ràpid de fer!! s'haurà de tastar!
ResponEliminaQuina pintassa!!! Ara mateix li faria una queixalada Carme!
ResponEliminasi l'arribo a veure abans el faig per sopar!!! boníssim, com sempre. Moltíssimes gràcies per particpar. petonets
ResponEliminaRàpid, fàcil, i bo!
ResponEliminaQuè més es pot demanar?
Petons!
Lleuger i molt sa, ideal per cuidar-se.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.