dissabte, 29 de juny del 2013

Entrepà de pit de gall d’indi i canonges

Ingredients:

2 llesques de pa de motlle integral
1 filet de pit de gall d’indi
Canonges
1 tomata
Oli d’oliva, sal, pebre i mostassa a l’antiga

Cuinar el filet de pit de gall d’indi a la planxa amb un rajolí d’oli d’oliva. Posar-hi un polsim de sal i de pebre. Quan sigui cuit untar-lo amb una mica de mostassa a l’antiga.
Torrar les llesques de pa lleugerament.
Muntar l’entrepà: sobre una llesca de pa col·locar el pit de gall d’indi, damunt posar-hi els canonges i la tomata tallada en rodanxes, tapar amb l’altre llesca de pa.


Memòries d'una cuinera: Sandvitx.
Una recepta ràpida i equilibrada per un dinar o un sopar lleuger.


7 comentaris:

  1. Més fàcil impossible, i a més ben bo!!

    ResponElimina
  2. Mmmm ... que bo!! Saps quin ingredient crec que també hi quedaria bé oi? Clar, la mayonesa!!
    Ptons

    ResponElimina
  3. molt fàcil i ràpid de fer!! s'haurà de tastar!

    ResponElimina
  4. Quina pintassa!!! Ara mateix li faria una queixalada Carme!

    ResponElimina
  5. si l'arribo a veure abans el faig per sopar!!! boníssim, com sempre. Moltíssimes gràcies per particpar. petonets

    ResponElimina
  6. Ràpid, fàcil, i bo!

    Què més es pot demanar?

    Petons!

    ResponElimina
  7. Lleuger i molt sa, ideal per cuidar-se.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina