Avui la iaia celebra un dinar familiar amb els seus fills, néts i besnéts.
Com a detall dolç portaré aquests mini cupcakes per acompanyar el cafè.
Ingredients:
60 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 ou
110 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat Royal
60 ml. de llet
1/2 cullereta de postres d’extracte de vainilla
Almívar de llet per farcir
Per la cobertura:
120 gr. de formatge en crema
20 gr. de mantega
2 cullerades soperes d’almívar de llet
2 cullerades soperes de sucre llustre
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la farina i el llevat tamisats, la llet i l’extracte de vainilla. Batre durant 2 minuts.
Repartir la massa en 18 càpsules de paper i coure al forn a 160ºC amb ventilador durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Per la cobertura:
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir l’almívar de llet i incorporar-lo totalment. Afegir el sucre llustre i batre fins que quedi una crema homogènia.
Quan els cupcakes siguin freds, fer un forat al centre amb l’ajut d’un buidador de pomes. Farcir l’interior amb almívar de llet i tapar amb el tall de pa de pessic.
Decorar amb la cobertura de formatge i almívar de llet.
Reservar a la nevera.
Treure de la nevera 10 minuts abans de servir.
Qué bonics que t'han sortit i qué bons que han de ser! Una abraçada!
ResponEliminaQuina bona pinta Carme, han d'estar deliciosos!
ResponEliminaPetons!
Mmmm... quina delícia!
ResponElimina