Ingredients:
1 base de pasta de full
1 safata de xampinyons
200 gr. de bacó fumat
1 ceba
200 ml. de crema de llet
2 ous
Formatge Emmental ratllat
Oli d’oliva, sal, pebre, nou moscada
Tallar la ceba a daus petits i daurar en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Afegir el bacó tallat a tires fines i els xampinyons tallats a quarts. Coure fins que quedi lleugerament daurat. Rectificar de sal i pebre.
Batre els ous amb la crema de llet. Afegir un polsim de sal i nou moscada ratllada. Incorporar la barreja de ceba, xampinyons i bacó i remenar.
Col·locar la pasta de full en una plata del forn, omplir amb la barreja i cobrir amb formatge Emmental ratllat.
Coure al forn a 200ºC amb ventilador durant 15-20 minuts.
Les quiches sempre ens solucionen un sopar.
ResponEliminaPetons
M'encanta, i amb base de pasta de full! Ha de ser deliciosa! Una abraçada!
ResponEliminaUna quiche estupenda, Carme!
ResponEliminaQuina bona idea això de fer-ho amb pasta de full!
ResponEliminaEs veu deliciosa!
Petons!
M'encanten les quiche! t'ha quedat perfecta!
ResponEliminaUn clàssic que sempre m'ha apassionat!! té una pinta excel·lent!!! Molts petons!
ResponEliminaCombinació ideal per una quiche!!! Boníssima!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga