dissabte, 24 de juliol de 2010

Galetes de xocolata blanca

Ingredients:

100 gr. de mantega
60 gr. de sucre blanc
60 gr. de sucre moreno
1 cullerada d’essència de vainilla
1 ou
1 cullereta de llevat
200 gr. de farina
50 gr. de nous
100 gr. de xocolata blanca

Fondre la mantega i el sucre al microones, deixar refredar uns minuts.
Barrejar amb les barnilles elèctriques juntament amb l’ou i l’essència de vainilla fins que quedi una mescla escumosa.
Afegir el llevat i la farina fins que quedi una pasta homogènia.
Incorporar les nous trossejades i la xocolata blanca en bocins i barrejar amb una cullera de fusta.
Amb l’ajut de dues culleretes es formen boles i es disposen sobre paper de forn deixant 4cm entre elles. Un cop dins el forn ja s’aplanaran.
Coure al forn a 180ºC durant 15 minuts.


(Recepta de La Olla Suiza)

Cap comentari:

Publica un comentari