Ingredients:
1/2 Kg de salmó fresc
250 g de formatge Philadelphia
5 làmines de gelatina
200 ml de crema de llet
1 llimona
250 ml de brou de peix
Sal , Pebre
Escalfem el brou i hi afegim el salmó. Ho tapem i ho deixem coure uns 10 minuts a foc lent. Un cop cuit l’esmicolem i hi afegim el suc de llimona. Ho batem juntament amb el formatge, la nata, sal i pebre. Dissolem en el brou la gelatina, prèviament hidratada en aigua freda. Ho afegim a la mescla anterior i tornem a batre.
Ho aboquem en motlles. Ho deixem quallar a la nevera 4 ó 5 hores.
Podem decorar amb olivada i unes torradetes.
HEMC#47: Gelatines, anfitriona Eva de El fogón de Eva.
La meva aportació és un clàssic, espero que us agradi.
Hola Carme,
ResponEliminame resulta muy elegante tu receta....y es que el salmón es un pescado elegante.
Es estupendo el juego que da la gelatina para un aperitivo tan rico.
Gracias por la aportación.
Besitos.
Hola Eva,
ResponEliminagracias, espero que te guste.
Has escogido un buen tema para este HEMC.
Hasta pronto.
Hola Carme!
ResponEliminaAcabo d'arribar al teu blog a través del comentari que has deixat al meu.
Aquesta mousse té una pinta deliciosa, com a primer plat d'estiu ha de ser molt bo.
Original i amb una presentació perfecte, m'apunto la recepta!
Hola Gemma!
ResponEliminafa molt temps que segueixo els teus blogs, m'has ajudat a quedar bé en moltes ocasions ;-)
Gràcies pel teu comentari.
Hola Carme!
ResponEliminaÉs la primera vegada que entro al teu blog i m'ha encantat. Hi ha un munt de receptes interessants i m'agrada molt aquest fons de pantalla tan acolorit i tan gastronòmic. Aquesta mousse de salmó em sembla ideal. M'apunto la recepta!
Anna (De la Taula d'en Bernat)
Hola Anna!
ResponEliminatambé he visitat el teu blog...quines bones receptes... ah, i felicitats!!!
Gràcies per la visita.