Ingredients:
2,5 l d’aigua
1 patata
1 ceba
1 pastanaga
1 porro
1 branca d’api
200 g d’os de vedella
300 g d’espinada de porc
200 g de pit de xai
1 cuixa de pollastre
150 g de botifarra negra
1 os de pernil
Sal
Pasta per sopa
Netejar les verdures i posar-les dins una olla amb l’aigua, la carn i els ossos. Bullir durant 3 hores. Anar retirant l’escuma de la superfície. Afegir un pols de sal.
Passat aquest temps colar el brou i preparar la sopa amb la pasta. Rectificar de sal si cal.
Servir l’escudella com a primer plat i la carn d’olla i les verdures com a segon.
HEMC#50: Sopes, anfitriona Nikë de Cocina con ängel.
La meva aportació és un clàssic de la cuina catalana, ideal per aquests dies tan freds. Espero que us agradi.
Quin color més bonic que té aquesta escudella!! Ara que fa fred, sóc la sopetes. ;)
ResponEliminaPetons!
Ideal pel fred d'aquests dies... calentona ha d'estar boníssima!
ResponEliminammmm, que rica sopita! una pena que por acá, siendo las 9.30 de la mañana, tenemos 30 grados de sensación térmica. Ya me gustaría prepararme una sopita, pero tendré que esperar unos meses, jejeje
ResponElimina¡Saludos!
Es la segunda sopa de este tipo que veo hoy.
ResponEliminaNo soy de sopas pero seguro que está muy reconfortante.
Un beso.
Mercè i Gemma, aquests dies de tant fred ha estat el que més venia de gust.
ResponEliminaFins aviat!
Sole, pues aquí hemos tenido una semana de mucho frío...
Kako, en invierno apetece algo calentito para reponerse.
Saludos!