dissabte, 12 de març del 2011

Bròquil al forn

Ingredients:

1 cap de bròquil
1 ceba
2 tomàquets en conserva
1 gra d’all
julivert
farina
4 ous durs
sal, oli d’oliva

Separar les flors del bròquil, netejar-les i deixar eixugar.
Posar en aigua amb sal a bullir, quan arrenqui el bull retirar i escórrer.
Deixar refredar una mica, enfarinar i fregir lleugerament. Reservar sobre paper de cuina.
Picar la ceba ben petita i daurar en oli d’oliva. Afegir el tomàquet ratllat i sofregir. Abans de retirar del foc, incorporar l’all i el julivert picats i deixar coure uns instants.
Disposar a la safata del forn les flors del bròquil i les meitats d’ou dur. Cobrir amb el sofregit i coure al forn a 190ºC durant uns 15 minuts.

6 comentaris:

  1. Jo també faig el bròquil al forn, però molt diferent al teu... M'apunto la recepta per provar-la i variar una mica, que a casa ens encanta el bròquil ;)

    ResponElimina
  2. Gemma, així me'l va ensenyar la meva àvia (més o menys), queda molt bo. I tu com el fas?
    Sole, sencillo y rico, como a ti te gusta, ¿verdad?
    Fins aviat, hasta pronto!!!

    ResponElimina
  3. Hola Carme, ahir vaig fer aquesta recepta, però no tenia ous i els vaig substituir per un poc de pasta, boníssim, no vaig tenir temps de fer fotografia, en repetir-la hi posaré ous. Crec que tenim gustos molt similars, sempre que cerc idees acab al teu blog. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Margalida, segur que et va quedar deliciós amb pasta. A mi és un plat que m'agrada molt. De vegades passa que fem plats tan bons que no hi ha temps de fer fotos, oi?
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. A la fí he aconseguit fer-li la foto!!! Petonets!!!

    ResponElimina