Ingredients:
1 cap de bròquil
1 ceba
2 tomàquets en conserva
1 gra d’all
julivert
farina
4 ous durs
sal, oli d’oliva
Separar les flors del bròquil, netejar-les i deixar eixugar.
Posar en aigua amb sal a bullir, quan arrenqui el bull retirar i escórrer.
Deixar refredar una mica, enfarinar i fregir lleugerament. Reservar sobre paper de cuina.
Picar la ceba ben petita i daurar en oli d’oliva. Afegir el tomàquet ratllat i sofregir. Abans de retirar del foc, incorporar l’all i el julivert picats i deixar coure uns instants.
Disposar a la safata del forn les flors del bròquil i les meitats d’ou dur. Cobrir amb el sofregit i coure al forn a 190ºC durant uns 15 minuts.
Jo també faig el bròquil al forn, però molt diferent al teu... M'apunto la recepta per provar-la i variar una mica, que a casa ens encanta el bròquil ;)
ResponElimina¡que rico! me encanta el brócoli :)
ResponEliminaGemma, així me'l va ensenyar la meva àvia (més o menys), queda molt bo. I tu com el fas?
ResponEliminaSole, sencillo y rico, como a ti te gusta, ¿verdad?
Fins aviat, hasta pronto!!!
Hola Carme, ahir vaig fer aquesta recepta, però no tenia ous i els vaig substituir per un poc de pasta, boníssim, no vaig tenir temps de fer fotografia, en repetir-la hi posaré ous. Crec que tenim gustos molt similars, sempre que cerc idees acab al teu blog. Una abraçada.
ResponEliminaMargalida, segur que et va quedar deliciós amb pasta. A mi és un plat que m'agrada molt. De vegades passa que fem plats tan bons que no hi ha temps de fer fotos, oi?
ResponEliminaUna abraçada
A la fí he aconseguit fer-li la foto!!! Petonets!!!
ResponElimina