Ingredients:
250 g de Mascarpone
2 ous
2 culleres soperes de sucre
Vainilla ensucrada
28 melindros
1 cafè
Cacau en pols
Batre les clares d’ou al punt de neu juntament amb la meitat del sucre i la vainilla. Batre els rovells amb la resta del sucre fins que quedin blanquinosos. Afegir-hi el Mascarpone i continuar batent amb cura fins obtenir una crema homogènia. Incorporar les clares a punt de neu amb molta cura.
Preparar un got de cafè i l’abocar en un plat.
Muntar el pastís alternant capes de melindro sucat en cafè i crema. Finalitzar amb una capa de crema i empolsar amb el cacau.
Posar el tiramisú a la nevera i deixar-lo reposar. Aquest pastís és millor preparar-lo un dia per l’altre.
Aquesta recepta fa anys me la van donar la Sílvia i en Jepe. Cada cop que la faig i la porto a alguna celebració té molt èxit. Gràcies cunyada i germà !!!
ResponElimina