Ingredients:
Pel pa de pessic:
6 ous
160 gr. de sucre
160 gr. de xocolata blanca
120 gr. de farina
1 sobre de llevat
Per la cobertura:
150 gr. de nata per cuinar
250 gr. de xocolata blanca
1 iogurt natural ensucrat
Pel pa de pessic:
Muntar els ous sencers amb el sucre. Fondre la xocolata blanca al microones i incorporar-la a la barreja dels ous i el sucre. Afegir el llevat i la farina tamisats.
Untar un motlle amb mantega i farina, posar-hi la massa i coure al forn 35 minuts a 180ºC.
Per la cobertura:
Escalfar la nata al foc. Quan bulli, retirar-la i afegir-hi la xocolata blanca. Remenar amb cura fins que la xocolata estigui fosa. Deixar refredar a la nevera. Un cop freda afegir el iogurt i barrejar fins que quedi homogeni. Tornar a reservar a la nevera.
Quan el pa de pessic és fred, partir-lo pel mig i posar-hi una capa de la cobertura de xocolata. Tapar-lo amb l’altre meitat i damunt del pastís abocar-hi la resta de cobertura. Guardar a la nevera fins que la cobertura quedi ferma.
(Recepta de Receptes)
Aquest pastís el vaig portar al dinar familiar dels dissabtes per celebrar l'aniversari d'en Jepe i la Mercè.
ResponElimina