Ingredients:
250 gr. de tortellini amb formatge
2 rodanxes de salmó
1 ceba petita
200 ml. de crema de llet
nou moscada, oli d’oliva, sal i formatge parmesà
Daurar la ceba tallada petita en un rajolí d’oli d’oliva. Afegir el salmó sense pell ni espines tallat a daus. Enrossir lleugerament i posar un polsim de sal.
Incorporar la crema de llet i deixar reduir.
Afegir nou moscada ratllada.
Bullir la pasta durant 5 minuts en aigua amb sal. Escórrer i distribuir als plats. Posar damunt el salmó i la salsa.
Es pot acompanyar de formatge parmesà ratllat.
Una recepta molt bona i completa!!
ResponEliminaPetons
Sandra
mmm, riquísimo! pasta, oliva y pescadito, ¿qué más se puede pedir?
ResponEliminaque bo y que bo encara una vegada mes!!! yummie yummie...
ResponEliminapetons
Sandra, va ser plat únic (que ja n'hi ha prou). El salmó va quedar suau i gustós.
ResponEliminaSole, ya ves un plato completo.
Manu que bé que t'hagi agradat.
Fins aviat, hasta pronto!!!
Tienen una pinta estupenda, la próxima vez en lugar de tallarines haré tortellini. Gracias.
ResponEliminaGracias Marta, un abrazo.
ResponElimina