diumenge, 19 de setembre de 2010

Quiche Lorraine

Ingredients:

Pasta de full
1 ceba
Bacó fumat
3 ous
200 ml crema llet
Formatge ratllat
Mantega, Sal, Pebre, Nou moscada

Tallem la ceba ben petita i la daurem a foc molt lent amb la mantega. Hi afegim el bacó tallat a tires molt primes i ho deixem coure una mica. Batem els ous i hi afegim la crema de llet, un pols de sal, un pols de pebre i una mica de nou moscada ratllada. Hi incorporem la ceba i el bacó. Ho barregem bé. Folrem un motlle untat amb mantega amb la pasta de full i hi aboquem la mescla anterior. Hi posem una mica de formatge ratllat i ho coguem al forn a 200ºC durant 45 minuts aproximadament.

2 comentaris:

  1. M'encanten les quiches, són super versàtils i són bones en qualsevol ocasió. I amb el farcit que has posat, segur que agraden a tothom.

    ResponElimina
  2. Hola Gemma, i tant... èxit assegurat.

    ResponElimina