Ingredients:
Per la massa:
200 gr. de farina
100 gr. de llet
12 gr. de llevat fresc
1/2 cullereta de sal
Per l’escalivada:
2 pebrots vermell
2 albergínies
1 ceba
Anxoves en oli
Formatge Grana Padano ratllat
Oli d’oliva, sal Maldon
Escalivar al forn a 205ºC els pebrots, les albergínies i la ceba durant 1 hora. Passat aquest temps deixar refredar i pelar. Reservar.
Preparar la massa barrejant tots els ingredients i amassant uns minuts fins que quedi homogènia. Fer una bola, tapar amb film transparent i deixar llevar durant 1 hora.
Tornar a amassar durant 5 minuts i fer 8 porcions. Estirar cada porció amb l’ajut d’un corró per aconseguir una tira ben fina.
Damunt de la massa col·locar tires de l’escalivada i anxoves en oli. Coure al forn a 180ºC durant uns 18 minuts. Passat aquest temps posar un polsim de formatge i coure durant 2 minuts més.
Retirar del forn, ruixar amb una mica d’oli i decorar amb uns cristalls de sal Maldon.
Amb aquesta recepta participo a l'iniciativa Memòries d'una cuinera, la Judith, la Mònica i l'Yves ens proposen per aquest mes de març fer la Coca de recapte. És el primer cop que en faig, espero que us agradi (a mi m'ha agradat fer-la i menjar-la).
Carme, i tant que ens agrada!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Una abraçada.
Molt bona Carme, amb aquesta iniciativa tan xula qui no s'anima a fer coca de recapte!
ResponEliminaUn petonet
Sandra
Carme, jo la faig igual però sense el formatge. Quina delícia! :)
ResponEliminaPetons!
QUE RICAS SON LAS COCAS...y de que cantidad de formas se hacen ..me gusta .bsss MARIMI
ResponEliminamuy bueno! sencillo y con ingredientes muy saludables. me encantan las cocas! :)
ResponEliminaM'encanten les coques de recapte, molt més que les pizzes! I la combinació que has triat pel farcit és un clàssic molt bo!
ResponEliminaQue delicia de coca, la he vista ya varias veces pero siempre tiene un toque diferente.
ResponEliminaBesitos.
Té una pinta tremenda i la massa no sembla pas massa complicada de fer. No tinc excusa, hauré de provar-la jaaaaa!!!!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Mònica, un plaer participar. Així he fet aquesta recepta que no havia cuinat mai.
ResponEliminaSandra cada cop m'agraden més aquestes iniciatives, ara a casa no em poden dir que sempre cuino el mateix, ..., je , je, ...
Mercè, la teva segur que és molt bona.
Marimi, tanta variedad como cocineras y cocineros.
Sole, la cantidad de recetas que se pueden hacer ricas y saludables, verdad?
Gemma, ara segur que en faré sovint, m'ha agradat molt.
Kako, supongo que es de esas recetas en las que miras en la despensa y luego las haces con lo que tienes.
Anna, és molt fàcil, t'has d'animar a fer-la.
Fins aviat, hasta pronto!!!