dijous, 1 de novembre de 2012

Panellets

Ingredients (per 20 panellets):

250 gr. d’ametlles en pols
175 gr. de sucre
75 gr. d’aigua mineral
1 ou
200 gr. de pinyons

Posar l’aigua amb el sucre a foc mig fins aconseguir un almívar. Posar-hi l’ametlla en pols i remenar contínuament durant uns 5 minuts fins que la massa es desenganxi de les parets del cassó. Posar en un altre recipient i deixar refredar.
Un cop fred, incorporar la clara d’ou sense muntar i barrejar bé. Deixar reposar la massa tapada amb film dues hores a la nevera.
Passat aquest temps, fer boles de massa i arrebossar-les amb pinyons. Pintar amb el rovell d’ou rebaixat amb 6 gotes d’aigua.
Col·locar els panellets a la plata, sobre paper vegetal i coure al forn a 200ºC fins que siguin daurats, uns 10 minuts.

9 comentaris:

  1. HUmmmmmmmmmmmm que bons ...t'han quedat de luxe.
    Petons

    ResponElimina
  2. Carme,
    Segur que no ha sobrat cap. Uns molt bons panallets.
    Nani

    ResponElimina
  3. Preciosos y que pinta más bonita.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Han quedat perfectes, quina gola!!!
    Petons.

    ResponElimina
  5. T'han quedat molt bufons!!
    amb lo que costa d'enganxar els pinyons!!
    jo cada any acabo ben farta!!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. Provaré això de les sis gotes d'aigua en el rovell...jo ho feia una mica a ull però en això de la rebosteria s'ha de ser molt precís! T'han quedat perfectes!

    ResponElimina
  7. la mateixa recepta que seguim nosaltres, mai falla!!!! petonets guapa i bona castanyada

    ResponElimina