Ingredients:
Enciam
Tomàquets cherry
Pastanaga
Kiwi
Mozzarella fresca
Surimi
Sal, oli d’oliva, crema de vinagre balsàmic
Netejar les verdures, tallar l’enciam, ratllar la pastanaga. Disposar a una plata. Col·locar damunt el kiwi en rodanxes, la Mozzarella en llenques, el Surimi i els tomàquets.
Amanir amb un polsim de sal, un rajolí d’oli i crema de vinagre balsàmic.
La recepta del 15: Amanides.
Per un sopar refrescant, ple de vitamines.
Carme, una recepta molt bona i refrescant! Ens encanta la combinació d'ingredients!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
Moltes petonets!
Sandra
que bo queda el kiwi a l'amanida!!! en realitat crec que tota la fruita! jijijiji. Molts petonets guapa
ResponEliminaM'ha agradat la combinació del kiwi amb mozzarella, me l'apunto.
ResponEliminaPetons.
Jo també faig servir sovint el surimi per a les amanides estiuengues, els donen un toc molt refrescant! El que no he provat mai és de posar-hi kiwi. M'anoto la proposta!
ResponEliminaPetons!
Anna
Combinar fruites amb l'amanida m'encanta. El kiwi i la pinya són dels meus preferits. I si no, també hi poso una vinagreta amb melmelada de gerds o fruites vermelles.
ResponEliminaPetons.