dijous, 15 de juliol de 2010

Cullera de formatge de cabra

Ingredients:

Formatge de cabra
Kiwi verd
Pastanaga
Melmelada de gerds
Oli d’oliva
Vinagre de poma
Sal

Ratllem la pastanaga i tallem el kiwi a dauets. Esmicolem el formatge de cabra. Ho posem tot damunt les culleres. Preparem una vinagreta emulsionant la melmelada de gerds amb l’oli d’oliva, el vinagre de poma i una mica de sal. Al moment de servir aboquem un rajolí de la vinagreta damunt la resta d’ingredients.


La meva primera aportació al HEMC.
HEMC#46: Delícies per a festes, anfitriona Mónica de Tentaciones para todos.
La meva aportació és una recepta molt senzilla però molt refrescant, espero que us agradi.



hemc # 46 - delicias para fiestas

2 comentaris:

  1. Gracias Mandarina!
    He visitado tu web, pronto voy a poner en práctica tus deliciosas recetas.
    Saludos

    ResponSuprimeix