Ingredients:
5 patates grosses
3 cebes de Figueres
8 ous
Sal
Oli d’oliva
Tallar la patata i la ceba a daus petits i fregir a foc lent amb oli d’oliva, d’aquesta manera es couran però no quedaran massa torrades.
Batre els ous amb un polsim de sal. Un cop la patata i ceba són cuites, salar-les lleugerament i abocar-les dins l’ou batut. Barrejar.
Posar la paella al foc viu amb una mica d’oli, abocar-hi la barreja i anar remenant perquè qualli l’ou. Tombar la truita i daurar-la de l’altre cara.
Coure-la a foc lent fins al punt desitjat.
Memòries d'una cuinera: Truites.
La de tota la vida. Un clàssic que a casa agrada molt.
truita de patates y ceba de Figueres, molt i molt bona
ResponEliminaLa meva truita preferida, ha quedat molt bé.
ResponEliminaPetons
Aquesta és la reina de les truites! Sí señor.
ResponEliminaNani
Carme, a mi m'agraden com l'has fet tu, les truites de patates. Ben gruixudes i esponjoses... que bona!!
ResponEliminaSi he de triar una truita per repetir i no parar és sense cap mena de dubte la de patata i ceba.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.
com m'agrada a mi!!! ben gruixuda. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
ResponEliminaparticularmente, la tortilla de papas, me gusta mucho-mucho con cebolla. le da un toque dulzón muy interesante. :)
ResponEliminaTot un clàssic que no podia faltar al recopilatori de truites, je je je... Per mi és la reina de les truites!
ResponEliminaA vegades les coses senzilles son les més bones, i segur que aquesta truita va ser boníssima!!!
ResponEliminaLa truita de tota la vida que no podia faltar! Boníssima.
ResponEliminaPetons!
Sempre la faig així de grossa, la que sobra freda també està molt bona.
ResponEliminaFins aviat, hasta pronto!!!