diumenge, 26 de setembre del 2010

Vichyssoise

Ingredients:

1 manat de porros
1 manat de ceba tendra
5 patates
200 ml de crema de llet
Aigua
Sal
Oli d’oliva

Netegem i tallem la part blanca dels porros i de la ceba. Ho fregim en oli d’oliva evitant que es daurin massa. Un cop són cuits hi afegim les patates pelades i tallades a daus i aigua fins que quedi tot cobert. Hi posem un polsim de sal. Ho fem bullir mitja hora aproximadament fins que les patates siguin cuites. Ho triturem tot amb el braç batedor fins que ens quedi una crema molt fina. Hi afegim la crema de llet hi ho barregem una mica més.
Es pot servir freda ó tèbia.

2 comentaris:

  1. M'encanten les cremes de verdures, fredes a l'estiu o calentes a l'hivern, cada setmana en cauen un parell. I la de porros és la més fina...

    ResponElimina
  2. Gemma, a mi també m'agraden molt. Són fàcils de fer i sempre venen bé.

    ResponElimina