Ingredients:
300 g de ceps
1 ceba
2 patates
200 ml de crema de llet
60 g de mantega
300 g de carn de vieira
Oli d’oliva, sal
Daurar la ceba tallada petita en l’oli i la mantega. Afegir els ceps i coure una mica. Afegir la patata tallada a daus petits i cobrir d’aigua. Afegir un polsim de sal i coure durant mitja hora. Triturar i incorporar la crema de llet.
En una paella amb un raig d’oli daurar la carn de la vieira.
Presentar la crema en el fons del plat, damunt col·locar les vieires amb uns cristalls de sal Maldon i uns encenalls de formatge Parmesà.
HEMC#49: Nadal, anfitriona Nuria de Petita cuina.
La meva aportació ha estat el primer plat del dinar de Sant Esteve, espero que us agradi.
UN primer plat ideal amb ingredients de luxe per a un àpat de Nadal.
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2011!
Mmmmm! Quina delícia!!!!
ResponEliminaNomés el títol fa venir salivera...
La Taula d'en Bernat
¡qué rica cremita! una pena que por acá haga tanto calor... la dejo para el invierno. ¡Saludos y buen año!
ResponEliminaFàcil de fer i molt bona, per quedar bé en ocasions especials.
ResponEliminaBon any nou !!!