Ingredients:
8 ous
225 gr. de xocolata de cobertura
150 gr. de mantega
125 gr. de farina
25 gr. de cacau en pols
Batre els ous i el sucre amb les barnilles elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporar amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporar la farina i el cacau tamisats. Omplir unes flameres, prèviament untades amb mantega i cacau, fins a un dit de dalt, i deixar-les reposar a la nevera 12 hores.
Pre-escalfar el forn a 225º i coure els coulants entre 8 i 10 minuts.
Surten uns 14 coulants.
(Recepta de La Cuina de Casa)
se ve increíble! te quedó tremendo el coulant! la forma en que se desborda... maravilloso. Acá, en Argentina, también se lo conoce con el nombre de "volcán de chocolate". :o)
ResponEliminaHola Mandarina,
ResponEliminagracias por tu comentario.
Ya me he pasado por tu blog para ver tus nuevas recetas, como siempre estupendas... uhm!!!
Hasta pronto.
M'encanten , per alguna cosa el meu nick és la foto d'un coulanT!!!
ResponEliminaBoníssim!
PTNTS
Dolça