Ingredients:
1 base de pasta de full
1 ceba
5 carxofes
200 ml. de crema de llet
2 ous
Formatge Emmental ratllat
Oli d’oliva, sal, pebre, nou moscada
Tallar la ceba a daus petits i daurar en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Netejar les carxofes i tallar-les en 8 talls, afegir-les a la paella i coure-les. Rectificar de sal.
Batre lleugerament els ous amb la crema de llet. Afegir un polsim de sal, pebre i nou moscada. Incorporar la ceba i carxofes i remenar.
Folrar quatre motlles de quiche individual amb la pasta de full, omplir amb la barreja i cobrir amb formatge Emmental ratllat.
Coure al forn a 220ºC durant 15-20 minuts.
1 base de pasta de full
1 ceba
5 carxofes
200 ml. de crema de llet
2 ous
Formatge Emmental ratllat
Oli d’oliva, sal, pebre, nou moscada
Tallar la ceba a daus petits i daurar en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Netejar les carxofes i tallar-les en 8 talls, afegir-les a la paella i coure-les. Rectificar de sal.
Batre lleugerament els ous amb la crema de llet. Afegir un polsim de sal, pebre i nou moscada. Incorporar la ceba i carxofes i remenar.
Folrar quatre motlles de quiche individual amb la pasta de full, omplir amb la barreja i cobrir amb formatge Emmental ratllat.
Coure al forn a 220ºC durant 15-20 minuts.
La recepta del 15: Carxofes.
No és un ingredient habitual a la meva cuina, però m'ha agradat el resultat.
Estic descobrint una de manera de menjar la carxofa, com em posaré les botes!! Aquesta quiche ha de ser molt i molt bona!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Petonets
Sandra
Les quiches vegetals m'encanten i amb carxofes que bona!!!!!
ResponEliminaummmm què bona!!!!
ResponEliminaOstres tu, hem coincidit! :-D
ResponEliminaOi que les quiches són ben maques i apetitoses?
Molts petons!
Hola!!!, soc nova al teu blog.
ResponEliminaAquesta quiche, segur "QUÉ BONA".
T'espero al meu blog,.... si vols visitarme.
Petons
Hummm que delicia Carme, me encanta y tu blog también así que me quedo por aquí a seguirte porque no me quiero perder nada de lo que hagas!
ResponEliminaUn beso grande,
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Carme, m'encante les quiches, es poden fer de qualsevol ingredient (carn, peix, vegetals...), però aquesta encara no se m'havia acudit. Segur que cau en algun soparet!
ResponEliminaPetons
Sílvia
Em tornen boja les quiche! I amb carxofes no n'he fet mai, quin desastre! M'apunto la teva fantàstica aportació!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
genial Carme. Aquest tipus de pastís o quiche m'encanta fer-los quan tinc convidats!!! apuntat. Molts petonets
ResponEliminaÉs clar! Quina bona idea! Una quiche de carxofes... fantàstica recepta per aquest mes! Petonets
ResponEliminaCarme, amb aquesta quiche sempre es triomfa. I tu ho has fet!
ResponEliminaNani
M'agraden molt les quiche, tot i que mai les he fet de carxofes. Com que n'acostumo a fer bastant sovint (cada una o cada dues setmanes) m'agrada vairar els ingredients, així que me l'apunto perquè sigui la propera. Petons!
ResponEliminaUn plat molt útil, m'encanta! A més amb carxofes ...mmmm
ResponEliminaUna abraçada.
M'encanten les quiche, les faig de tot tipus però de carxofes se m'havia escapat! M'emporto la recepta, boníssima proposta! ;)
ResponEliminaÚltimament m'ha donat per fer pastissos salats tipus quiche, a veure si afegeixo carxofes.
ResponEliminaPetons.
Qué rico quiché.
ResponEliminaMe gusta mucho cómo te ha quedado
Quina quiche més bona, amb carxofes també té que estar molt bo!
ResponEliminaPetons
M'encanta la quiche però no n'he fet mai de carxofa. Ha de quedar molt bona i molt gustosa!
ResponEliminaQuè original! A nosaltres ens encanta fer quiches de tot el que ens trobem a la nevera, però mai n'havíem fet una amb carxofes!!Fa molt bona pinta!!
ResponEliminaPetons!!
uy, que rico! de alcachofas! a mi chico le alucinará. la apunto. saludos!
ResponEliminaCaram, amb el que m´agraden a mi les carxofes mai no se m´hàvia ocorregut fer-les en quiche. Molt bones i gustoses.
ResponEliminaPetons
Amb carxofes va quedar molt gustosa i realment bona. Si la tasteu segur que us agradarà. La veritat és que em vaig sorprendre del resultat, les carxofes no formen part de la meva llista de la compra però em sembla que ara s'hi han guanyat un lloc.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.