divendres, 29 de juliol del 2011

Quiche de pollastre i ceba caramelitzada

Ingredients:

125 gr. de farina
65 gr. de mantega pomada
35 gr. d’aigua
1/2 cullereta de sal
1 pit de pollastre
1 ceba
75 gr. de formatge fresc
100 ml. de llet
1 ou
Oli d’oliva, sal
2 culleretes de sucre

Barrejar la farina, la mantega, l’aigua i la sal fins obtenir una massa homogènia. Estirar amb un corró i folrar un motlle prèviament untat amb mantega.
Coure al forn a 170ºC durant 5 minuts. Passat aquest temps treure del forn i deixar refredar.
Tallar el pit de pollastre a daus i daurar lleugerament en una paella amb oli d’oliva.
Tallar la ceba en juliana i coure amb un rajolí d’oli d’oliva a foc lent fins que quedi daurada. Afegir el sucre i deixar caramelitzar. Escórrer l’excedent d’oli i reservar.
Batre la llet, l’ou, el formatge fresc i un polsim de sal amb el braç batedor.
Sobre la massa mig cuita, disposar els talls de pollastre, repartir la ceba i omplir amb la barreja de llet.
Coure al forn a 170ºC durant 30 minuts.

Film & Food: Bon appétit.
Acabat de fer, el meu dinar d'avui.


12 comentaris:

  1. Bona idea la quiche! jo potser en faré una per sopar... Gràcies per la idea!
    Petonets

    ResponElimina
  2. que ricooooooooooooooooooooo! esto me tienta más que el gazpacho. harinas, queso y cebolla son una combinación explosiva para mí :)

    ResponElimina
  3. oohh!! acabo de descobrir el teu blog gràcies al comentari que m'has fet! m'agrada molt la teva aportació!

    muakis

    ResponElimina
  4. Tiene una pinta exquisita.

    Que tengas buen fin de semana.

    ResponElimina
  5. ñam ñam ñam!!!!! me encanta la combinación!!!! beso

    ResponElimina
  6. Una idea fantàstica la quiche!!! em sembla una proposta deliciosa i genial per aquest dies d'estiu ja que en un no res la tens feta i pots degustar un bon plat!
    Moltes gràcies per participar!
    Un petó ben fort i bones vacancess

    ResponElimina
  7. Una quiche molt i molt bona! La provarem!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. La meva primera idea va ser una crep de pollastre, però quan estava a punt de començar a cuinar em va venir la inspiració i em vaig decidir per la quiche.
    M'ha encantat aquest repte!!!
    Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
    Petons, besos

    ResponElimina
  9. Me encanta esta quiche!! Yo quiero un trozo!
    No conocía tu blog, pero con tu permiso, me quedo por aquí.
    Bicos!

    ResponElimina
  10. Enmeigada, gracias por tu visita. Adelante, esta es tu cocina.
    Besos

    ResponElimina
  11. Me encantan la quiches , el pollo y la cebolla caramelizada me pirra , ...asi que tiene que estar buenisima porque has hecho una combinacion estupenda

    ResponElimina
  12. Catalina, quedó muy rica. La cebolla caramelizada me gusta mucho y queda muy bién en este tipo de platos, verdad?
    Besos

    ResponElimina