Ingredients:
125 gr. de farina
65 gr. de mantega pomada
35 gr. d’aigua
1/2 cullereta de sal
1 pit de pollastre
1 ceba
75 gr. de formatge fresc
100 ml. de llet
1 ou
Oli d’oliva, sal
2 culleretes de sucre
Barrejar la farina, la mantega, l’aigua i la sal fins obtenir una massa homogènia. Estirar amb un corró i folrar un motlle prèviament untat amb mantega.
Coure al forn a 170ºC durant 5 minuts. Passat aquest temps treure del forn i deixar refredar.
Tallar el pit de pollastre a daus i daurar lleugerament en una paella amb oli d’oliva.
Tallar la ceba en juliana i coure amb un rajolí d’oli d’oliva a foc lent fins que quedi daurada. Afegir el sucre i deixar caramelitzar. Escórrer l’excedent d’oli i reservar.
Batre la llet, l’ou, el formatge fresc i un polsim de sal amb el braç batedor.
Sobre la massa mig cuita, disposar els talls de pollastre, repartir la ceba i omplir amb la barreja de llet.
Coure al forn a 170ºC durant 30 minuts.
Film & Food: Bon appétit.
Acabat de fer, el meu dinar d'avui.
Bona idea la quiche! jo potser en faré una per sopar... Gràcies per la idea!
ResponEliminaPetonets
que ricooooooooooooooooooooo! esto me tienta más que el gazpacho. harinas, queso y cebolla son una combinación explosiva para mí :)
ResponEliminaoohh!! acabo de descobrir el teu blog gràcies al comentari que m'has fet! m'agrada molt la teva aportació!
ResponEliminamuakis
Tiene una pinta exquisita.
ResponEliminaQue tengas buen fin de semana.
ñam ñam ñam!!!!! me encanta la combinación!!!! beso
ResponEliminaUna idea fantàstica la quiche!!! em sembla una proposta deliciosa i genial per aquest dies d'estiu ja que en un no res la tens feta i pots degustar un bon plat!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Un petó ben fort i bones vacancess
Una quiche molt i molt bona! La provarem!
ResponEliminaPetonets
Sandra
La meva primera idea va ser una crep de pollastre, però quan estava a punt de començar a cuinar em va venir la inspiració i em vaig decidir per la quiche.
ResponEliminaM'ha encantat aquest repte!!!
Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
Petons, besos
Me encanta esta quiche!! Yo quiero un trozo!
ResponEliminaNo conocía tu blog, pero con tu permiso, me quedo por aquí.
Bicos!
Enmeigada, gracias por tu visita. Adelante, esta es tu cocina.
ResponEliminaBesos
Me encantan la quiches , el pollo y la cebolla caramelizada me pirra , ...asi que tiene que estar buenisima porque has hecho una combinacion estupenda
ResponEliminaCatalina, quedó muy rica. La cebolla caramelizada me gusta mucho y queda muy bién en este tipo de platos, verdad?
ResponEliminaBesos