divendres, 29 de juliol de 2011

Quiche de pollastre i ceba caramelitzada

Ingredients:

125 gr. de farina
65 gr. de mantega pomada
35 gr. d’aigua
1/2 cullereta de sal
1 pit de pollastre
1 ceba
75 gr. de formatge fresc
100 ml. de llet
1 ou
Oli d’oliva, sal
2 culleretes de sucre

Barrejar la farina, la mantega, l’aigua i la sal fins obtenir una massa homogènia. Estirar amb un corró i folrar un motlle prèviament untat amb mantega.
Coure al forn a 170ºC durant 5 minuts. Passat aquest temps treure del forn i deixar refredar.
Tallar el pit de pollastre a daus i daurar lleugerament en una paella amb oli d’oliva.
Tallar la ceba en juliana i coure amb un rajolí d’oli d’oliva a foc lent fins que quedi daurada. Afegir el sucre i deixar caramelitzar. Escórrer l’excedent d’oli i reservar.
Batre la llet, l’ou, el formatge fresc i un polsim de sal amb el braç batedor.
Sobre la massa mig cuita, disposar els talls de pollastre, repartir la ceba i omplir amb la barreja de llet.
Coure al forn a 170ºC durant 30 minuts.

Film & Food: Bon appétit.
Acabat de fer, el meu dinar d'avui.


13 comentaris:

  1. Bona idea la quiche! jo potser en faré una per sopar... Gràcies per la idea!
    Petonets

    ResponSuprimeix
  2. que ricooooooooooooooooooooo! esto me tienta más que el gazpacho. harinas, queso y cebolla son una combinación explosiva para mí :)

    ResponSuprimeix
  3. oohh!! acabo de descobrir el teu blog gràcies al comentari que m'has fet! m'agrada molt la teva aportació!

    muakis

    ResponSuprimeix
  4. Tiene una pinta exquisita.

    Que tengas buen fin de semana.

    ResponSuprimeix
  5. M'encanten aquestes pastissos salats, tot el que té farina i un toc salat m'agrada moltíssim i ja si li fiques formatge ... A més et quedo molt bona
    un petonet

    ResponSuprimeix
  6. ñam ñam ñam!!!!! me encanta la combinación!!!! beso

    ResponSuprimeix
  7. Una idea fantàstica la quiche!!! em sembla una proposta deliciosa i genial per aquest dies d'estiu ja que en un no res la tens feta i pots degustar un bon plat!
    Moltes gràcies per participar!
    Un petó ben fort i bones vacancess

    ResponSuprimeix
  8. Una quiche molt i molt bona! La provarem!
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  9. La meva primera idea va ser una crep de pollastre, però quan estava a punt de començar a cuinar em va venir la inspiració i em vaig decidir per la quiche.
    M'ha encantat aquest repte!!!
    Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
    Petons, besos

    ResponSuprimeix
  10. Me encanta esta quiche!! Yo quiero un trozo!
    No conocía tu blog, pero con tu permiso, me quedo por aquí.
    Bicos!

    ResponSuprimeix
  11. Enmeigada, gracias por tu visita. Adelante, esta es tu cocina.
    Besos

    ResponSuprimeix
  12. Me encantan la quiches , el pollo y la cebolla caramelizada me pirra , ...asi que tiene que estar buenisima porque has hecho una combinacion estupenda

    ResponSuprimeix
  13. Catalina, quedó muy rica. La cebolla caramelizada me gusta mucho y queda muy bién en este tipo de platos, verdad?
    Besos

    ResponSuprimeix