Ingredients:
Per la massa:
250 gr. de farina de força
150 ml. d’aigua tèbia
2 cullerades d’oli d’oliva
1 cullereta de sal
2 culleretes de sucre
25 gr. de llevat fresc
Barrejar tots els ingredients secs. Formar un volcà i incorporar l’aigua i l’oli. Amassar fins que quedi una mescla homogènia. Formar una bola i deixar llevar durant 1hora aproximadament. Estirar amb l’ajut d’un corró. Posar sobre paper de forn.
Guarnir amb tomàquet fregit, tonyina, olives, formatge Gorgonzola, mozzarella ratllada, orenga i un rajolí d’oli d’oliva.
Coure al forn a 240ºC durant 15 minuts.
La recepta del 15: Pizza.
Aquesta és la pizza tal i com la fem a casa. Espero que us agradi.
Caram, doncs a casa segur que gaudiu molt quan feu pizza, perquè té una pinta genial!!
ResponEliminaPetonets i moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Aquesta també me l'apunto!. Quin goig veure tantes pizzes i totes tan bones!
ResponEliminaLa pizza amb tonyina i olives és una de les meves preferides. Boníssima!
ResponEliminagracias por venir a visitarme
ResponEliminaBoníssima!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar. Ha estat un èxit total. I tot gràcies al vostre entusiasme! Felicitats!
La propera pizza ja no la faré així, amb el munt d'idees que han sorgit no sabré quina escollir primer!!!
ResponEliminaLa convocatòria ha estat un èxit total. Felicitats a les organitzadores!!!