dimarts, 5 d’abril del 2016

Mones 2016

La Mona del nen
Aquí us presento les dues Mones que aquest any vam preparar a casa.

El nen es va fer ell mateix la seva Mona, una coca de iogurt, farcida de nata muntada i coberta de xocolata blanca. Per la decoració un conill de xocolata blanca, la figura d'en Superman, l'escut de Superman fet de fondant i no podien faltar el pollet (una mica amagat) i les plomes.
Va quedar un pastís boníssim, molt esponjós. Ell va estar molt content d'haver-lo fet tot sol i que a tothom li agradés.

La Mona d'en Marc
Sóc la padrina d'en Marc, el meu nebot petit, li vaig preparar un pastís de formatge quark i xocolata blanca. Ara ell ja comença a tastar més plats i em sembla que li va agradar. Al seu germà gran, en David, li va agradar molt i als seus pares també. L'Eloi, el germà mitjà, no és gaire llaminer.
Vaig seguir aquesta recepta només canviant el mascapone pel quark i la base enlloc de pa de pessic per una de galeta i mantega. El vaig decorar amb boletes de tres xocolates, un conill de xocolata blanca i la figura d'en George Pig.

Espero que us hagin anat molt bé les festes i la tornada a la rutina del dia a dia.

4 comentaris:

  1. Apa el nen, quina traça! :)
    I la de quark i xocolata la trobo molt interessant! Cada cop es veuen Mones amb gustos menys tradicionals i a mi em sembla genial: qualsevol pastís que sigui bo de debo pot ser una Mona!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. oh! Que maques totes dues!! Felicitats pel nen i per tu! Venen molt de gust!

    ResponElimina
  3. M'encanten totes dues!!!Se't trobava a faltar per aquí!!! Petonarros!

    ResponElimina