Ingredients:
1 ceba
1 carbassó
1 albergínia
1 pebrot vermell petit
300 gr. de xampinyons
400 gr. d’arròs bomba
1,150 l. d’aigua
250 ml. de llet
Oli d’oliva, sal i pebre
1 cullerada sopera de mantega
Formatge Grana Padano ratllat
En una cassola, daurar la ceba tallada a daus petits en l’oli d’oliva. Afegir el carbassó, l’albergínia i el pebrot tallats a daus petits. Quan les hortalisses siguin cuites, incorporar els xampinyons tallats a quarts. Posar-hi un polsim de sal i de pebre.
Afegir l’arròs i daurar durant un minut sense deixar de remenar. Anar incorporant una barreja calenta d’aigua i llet a mida que l’arròs se la vagi bevent, sense deixar de remenar. Coure durant uns 18 minuts.
Un cop cuit, retirar del foc, afegir la mantega i el formatge ratllat i remenar per tal que quedin ben integrats.
Memòries d'una cuinera: Arròs.
Per fer el plat més lleuger, utilitzar només aigua en la cocció de l'arròs i no afegir la mantega al final. També quedarà molt bo i cremós però sense tantes calories.
Tiene un aspecto muy bueno me encanta su preparación cremosa,abrazos:)
ResponEliminaUn risotto fantàstic pel Memòries arrosser d'aquest mes! Petons!
ResponEliminaMolt fàcil i molt bo!!! El gustet dels xampinyons m'encanta!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Carme, es veu súper cremós!! Quina delícia d'arròs, segur!
ResponEliminaAmb el fred que fa encara que tingui calories...
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
quina presentació més maca Carme! així dona gust menjar un bon plat de rissotto. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponElimina