Aprofitant que dimarts va ser Sant Jordi, he fet aquestes galetes en forma de drac per acompanyar el cafè del dinar familiar dels dissabtes.
Les he decorat de manera molt senzilla, només amb algunes boletes de color verd i unes estrelletes grogues, però han quedat força vistoses. No tinc gaire traça amb això de les decoracions, hauré de practicar més i tenir una mica de paciència.
Ingredients:
250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre llustre
1 ou
650 gr. de farina
16 gr. de vainilla ensucrada
1 rajolí de llet
200 gr. de xocolata blanca
Sprinkles
Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre llustre a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina i la vainilla tamisades a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts. Disposar cada part de massa entre dos talls de paper vegetal i estirar amb un corró fins que tingui un gruix de 0,5cm aproximadament. Reservar la massa a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps, tallar les galetes amb el motlle amb forma de drac i coure-les al forn a 180ºC durant 15 minuts.
Quan les galetes siguin lleugerament daurades treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
Un cop les galetes siguin completament fredes, fondre la xocolata blanca al bany Maria i decorar-les amb una fina capa de xocolata blanca i els sprinkles al vostre gust.
Les he decorat de manera molt senzilla, només amb algunes boletes de color verd i unes estrelletes grogues, però han quedat força vistoses. No tinc gaire traça amb això de les decoracions, hauré de practicar més i tenir una mica de paciència.
Ingredients:
250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre llustre
1 ou
650 gr. de farina
16 gr. de vainilla ensucrada
1 rajolí de llet
200 gr. de xocolata blanca
Sprinkles
Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre llustre a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina i la vainilla tamisades a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts. Disposar cada part de massa entre dos talls de paper vegetal i estirar amb un corró fins que tingui un gruix de 0,5cm aproximadament. Reservar la massa a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps, tallar les galetes amb el motlle amb forma de drac i coure-les al forn a 180ºC durant 15 minuts.
Quan les galetes siguin lleugerament daurades treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
Un cop les galetes siguin completament fredes, fondre la xocolata blanca al bany Maria i decorar-les amb una fina capa de xocolata blanca i els sprinkles al vostre gust.
Que xules! Per l'any que ve ja tenim més idees! Gràcies per compartir-les.
ResponEliminaMoníssimes! Gran idea el glacejat de xoco blanca! Una abraçada!
ResponEliminaMolt divertides! Petonets!
ResponEliminaHola Carme!
ResponEliminaT'acabo de concedir el premi Best Blog, que el gaudeixis!
http://quinbloc.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.htm
Mercè.
Són una autèntica cucada! Estàs feta una artista
ResponEliminaPetons
Sandra
T'han sortit molt divertites. Les properes seran perfectes! Feliç setmana,
ResponEliminaNani
Molt boniques! M'encanta aquest tallador: jo també el vull! :)
ResponEliminaUna abraçada
Dolors
http://bruixesalacuina.blogspot.ch
Dius que no tens traça? Jo les trobo molt xules! Una abraçada
ResponEliminaM'encanten....tot lo que sigui pasarsu bè te tota la meva felicitaciò !!!
ResponEliminaPetonets.