Ingredients:
200 ml. de nata
550 ml. de llet
50 gr. de cacau en pols
100 gr. de sucre
35 gr. de Maizena
1 sobre de vainilla ensucrada
Barrejar tots els ingredients amb el turmix. Posar la barreja a un cassó a foc mig sense deixar de remenar fins que la mescla adquireixi una textura lleugerament densa. Retirar del foc i repartir en recipients individuals (surten 7 terrines com les de la foto).
Deixar refredar a temperatura ambient. Un cop fred reservar a la nevera un mínim de 3 hores.
Memòries d'una cuinera: Natilles.
Després de tants de dies desconnectada del bloc, una recepta senzilla per participar a la convocatòria d'aquest mes. Ei, que són senzilles però molt bones ;-)
(Recepta de Food and Cook)
Tene molt bona pinta aquestes natilles i de xocolata encara millor!!
ResponEliminaPetons
Nosaltres també estem molt desconnectades del blog! Però tampoc ens volem perdre la convocatoria de Memories!!
ResponEliminaFan molt bona pinta!! MMmm...quin munt de xoco!!
ptns!!
Quina bona pinta!!! Amí personalment prefereixo les natilles de vainilla però t'asseguro que a aquestes teves no els faria cap lleig!!
ResponEliminaPetons
Qué rica se ven estas natillas, me gustan. Besos.
ResponEliminaQue bonessssssssss, les próximes que faré seran aquestes!!! Moltíssimes gràcies per participar Carme, recorda deixar l'enllaç ;) petonets
ResponEliminaCarme tenen de ser molt bones aquestes natilles de xocolata.
ResponEliminaQue ricas natillas y encima de chocolate , quien se resiste.
ResponEliminaPetons.
T'han quedat molt boniques, Carme, i segur que són delicioses!! Petons
ResponEliminaMmmmmm...aquestes són èxit assegurat!!!! Em pots enviar una??? jejejejej...
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
No cal que les receptes siguin complicades perquè el resultat sigui bo, no? M'agraden!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies pr participar.