El diumenge al matí vam fer de cuineres i vam preparar aquests cake-pops (a la nostra manera) per les postres del dinar.
Van quedar molt bons i divertits. Ens ho vam passar molt bé primer fent la mise en place i després tallant, pintant amb la xocolata i decorant amb un munt de colors.
Així que per primera vegada podem participar als reptes de l’Annie, que aquest mes ens animava a preparar cake pops amb els petits xefs de casa. Esperem que us hagin agradat.
Ingredients:
40 gr. de xocolata de cobertura
50 ml. de llet
115 gr. de sucre
40 gr. de mantega pomada
1 ou
75 gr. de farina
1 cullerada rasa de cacau en pols
1/2 cullereta de llevat Royal
1/4 cullereta de bicarbonat
Per decorar:
100 gr. de xocolata amb llet
Fideus de xocolata, fideus de colors, confetti, boles de cereals amb xocolata, perles de sucre, etc.
Brotxetes de fusta
Posar en un cassó al foc la xocolata, la llet i la meitat del sucre. Portar a ebullició sense deixar de remenar fins que quedi una mescla homogènia. Retirar del foc.
Amb les barnilles elèctriques batre la mantega amb la resta del sucre fins que quedi integrat. Afegir l’ou lleugerament batut i batre fins a integrar.
Barrejar en un bol la farina, el cacau, el llevat i el bicarbonat. Tamisar i afegir a la mescla de mantega i ou batent a velocitat molt lenta.
Afegir la xocolata fosa de mica en mica fins que estigui ben incorporada i quedi una mescla homogènia i suau.
Posar la massa en un motlle d’uns 18cm de diàmetre untat amb mantega i empolsat amb cacau en pols.
Coure al forn a 160ºC durant 25-30 minuts.
Un cop cuit deixar refredar uns minuts dins el motlle. Després deixar refredar del tot sobre una reixa.
Quan el pa de pessic sigui completament fred (es pot embolicar amb film transparent i posar una estona a la nevera) tallar-lo amb talladors de galetes de les formes desitjades, clavar a la base una brotxeta de fusta, pintar amb xocolata fosa al bany Maria i decorar amb els sprinkles al gust.
Servir els cake-pops dins un got omplert fins la meitat amb sucre, com si d’un ram de flors dins un gerro es tractés.
(Recepta del pa de pessic de My lovely food)
40 gr. de xocolata de cobertura
50 ml. de llet
115 gr. de sucre
40 gr. de mantega pomada
1 ou
75 gr. de farina
1 cullerada rasa de cacau en pols
1/2 cullereta de llevat Royal
1/4 cullereta de bicarbonat
Per decorar:
100 gr. de xocolata amb llet
Fideus de xocolata, fideus de colors, confetti, boles de cereals amb xocolata, perles de sucre, etc.
Brotxetes de fusta
Posar en un cassó al foc la xocolata, la llet i la meitat del sucre. Portar a ebullició sense deixar de remenar fins que quedi una mescla homogènia. Retirar del foc.
Amb les barnilles elèctriques batre la mantega amb la resta del sucre fins que quedi integrat. Afegir l’ou lleugerament batut i batre fins a integrar.
Barrejar en un bol la farina, el cacau, el llevat i el bicarbonat. Tamisar i afegir a la mescla de mantega i ou batent a velocitat molt lenta.
Afegir la xocolata fosa de mica en mica fins que estigui ben incorporada i quedi una mescla homogènia i suau.
Posar la massa en un motlle d’uns 18cm de diàmetre untat amb mantega i empolsat amb cacau en pols.
Coure al forn a 160ºC durant 25-30 minuts.
Un cop cuit deixar refredar uns minuts dins el motlle. Després deixar refredar del tot sobre una reixa.
Quan el pa de pessic sigui completament fred (es pot embolicar amb film transparent i posar una estona a la nevera) tallar-lo amb talladors de galetes de les formes desitjades, clavar a la base una brotxeta de fusta, pintar amb xocolata fosa al bany Maria i decorar amb els sprinkles al gust.
Servir els cake-pops dins un got omplert fins la meitat amb sucre, com si d’un ram de flors dins un gerro es tractés.
waaw quina passada!!!
ResponEliminaA més a més ón super de tardor eee!
Molt bonics!
UNa abraçada
Yo de vez en cuando también ejerzo de anfitriona con mis sobrinos y disfruto un montón. Me llevo tu receta para la próxima vez, Besos.
ResponEliminaJa veig que fer cake pops és com un joc, eh? Quin resultat més xulo! I pot treballar-hi tota la família... he he
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminala veritat es que son molt divertits de fer, i més amb la mainada
mil petonets Susanna
Tinc una per aquí que m'ha dit...."mare, ho vull fer"!!!! Què bonics!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Han quedat magnífics! és una bona idea per preparar aquest diumenge amb la família!
ResponEliminaUs van quedar una monada! Fer entrar els nens a la cuina és molt divertit, ells aprenen molt i s'ho passen molt bé, oi?
ResponEliminaEns ha agradat molt el teu blog!
ResponEliminaPer això et seguim i pels pèls et tenim un regalet al nostre blog:
http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html
petunets!!