divendres, 20 de febrer del 2015

Crema de mandarina


Aquest mes de febrer la Mercè ens proposa per l’edició Del Blog al Plat preparar una elaboració de Pa amb tomàquet. La MaryLou té un munt de bones receptes tan dolces com salades.

En aquesta ocasió m’he decantat per unes postres senzilles i molt saboroses, d’aquelles que els dies de cada dia pots enllestir en un tres i no res per fer les delícies dels de casa. Vaig quedar ben enamorada només de veure a la foto el color tan fantàstic d’aquesta crema de mandarines.

Ingredients:

1/2 l. de suc de mandarina
125 gr. de sucre
2 ous
30 gr. de Maizena

Esprémer les mandarines i reservar la pell d’una d’elles. Posar el suc, la pell i el sucre en un cassó i portar a ebullició. Un cop bulli, treure del foc, retirar la pell i reservar un instant.
En un bol a part, barrejar els ous amb la Maizena amb unes barnilles manuals fins que no hi hagi grumolls. Incorporar-hi el suc calent sense deixar de remenar.
Colar la mescla i tornar a portar al foc, sense deixar de remenar just fins que torni a bullir. Retirar del foc i abocar en una gerra.
Repartir la crema en 5 recipients individuals. Deixar refredar a temperatura ambient. Un cop fredes, reservar les cremes a la nevera i servir-les ben fresques.

8 comentaris:

  1. Molt bona aquesta crema!! t'ha quedat estupenda. Gràcies per participar!!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Qué ricura de crema de mandarina!! se ve estupenda. Bss.

    ResponElimina
  3. Una manera fantàstica de menjar mandarines! La presentació preciosa.

    ResponElimina
  4. quina presentació tan bonica!, segur que comences i fins que no s'avcaba no deixes la cullera!, oi?. Gracies per participar!

    ResponElimina
  5. quina presentació tan bonica!, segur que comences i fins que no s'avcaba no deixes la cullera!, oi?. Gracies per participar!

    ResponElimina
  6. Ostres...l'hem de provar!!! I tens raó...quin color més preciós! Petonarros!

    ResponElimina
  7. Una recepta molt ben triada!! aquestes postres han de saber estupendes. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  8. Que bona deu estar Carme! I com a acompanyament d'algun pa de pessic? Mmmmm se'm fa la boca aigua ;)
    Ptnts
    Anna

    ResponElimina