dijous, 18 de setembre del 2014

Magdalenes de pastanaga i xocolata


Més que magdalenes serien la base perfecta per fer uns cupcakes de pastanaga. Han quedat totalment planes. La seva presència no és gaire bona, però la veritat és que tenen un gust deliciós i una textura molt flonja i esponjosa. Ideals per acompanyar un cafetó a mig matí.

Ingredients:

170 gr. de pastanaga
140 gr. de farina especial bescuits
2 ous
100 gr. de sucre blanc
50 gr. de sucre moreno
100 ml. d’oli de gira-sol
1 cullerada d’aroma de vainilla líquid
1/2 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de llevat Royal
1/4 cullereta de sal
1 cullereta de canyella
1/4 cullereta de gingebre mòlt
50 gr. de xocolata

Picar la pastanaga i la xocolata per separat.
En un bol barrejar la farina, el bicarbonat, el llevat, la sal, la canyella i el gingebre. Tamisar la barreja.
Batre els ous amb el sucre fins que quedi una massa blanquinosa i escumosa. Afegir l’oli i l’aroma de vainilla i seguir batent.
Incorporar la barreja de farina i batre suaument fins aconseguir una mescla homogènia. Tot seguit afegir la pastanaga i la xocolata. Barrejar amb suavitat per repartir uniformement els ingredients picats.
Repartir la massa en 18 càpsules de paper per magdalenes.
Coure al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Un cop cuites les magdalenes deixar-les refredar sobre una reixa.



5 comentaris:

  1. Que sí que és bona! A mi ara mateix em vindrien molt de gust per acompanyar el cafè!! ;)

    La seva esponjositat és clara, que bones que tenen d'estar!

    Un petó!

    ResponElimina
  2. Han de ser molt bones, amb aquests ingredients tan intensos!

    ResponElimina
  3. Una combinació boníssima, a mex la pastanaga li dona una textura tan especial! M'escanta! Un petó!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  4. Una combinació deliciosa!!!
    Petonets bonica

    ResponElimina