Ingredients:
1 làmina de pasta de full
1 ceba de Figueres
100 gr. de bacó fumat
1 ou
200 ml. crema llet
Formatge emmental ratllat
Mantega, Oli d’oliva, Sal, Pebre, Nou moscada
Tallar la ceba ben petita i la daurar-la en una paella a foc lent amb mantega i un rajolí d’oli d’oliva. Afegir-hi el bacó tallat a tires molt primes i deixar-ho coure una mica. Un cop cuit, retirar l’excés de greix i reservar.
A part, batre l’ou, la crema de llet, un pols de sal, un pols de pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Tallar 12 cercles de pasta de full d’uns 7 cm de diàmetre i folrar uns motlles de silicona per magdalenes o unes flameres.
Repartir la barreja de ceba i bacó sobre la pasta de full. Omplir cada motlle amb la barreja de crema de llet i ou. Cobrir amb una mica de formatge emmental ratllat.
Coure al forn a 190ºC durant uns 20 minuts fins que la superfície sigui lleugerament daurada.
Un cop cuites les mini quiches, retirar-les dels motlles i servir. Es poden degustar calentes o fredes.
1 làmina de pasta de full
1 ceba de Figueres
100 gr. de bacó fumat
1 ou
200 ml. crema llet
Formatge emmental ratllat
Mantega, Oli d’oliva, Sal, Pebre, Nou moscada
Tallar la ceba ben petita i la daurar-la en una paella a foc lent amb mantega i un rajolí d’oli d’oliva. Afegir-hi el bacó tallat a tires molt primes i deixar-ho coure una mica. Un cop cuit, retirar l’excés de greix i reservar.
A part, batre l’ou, la crema de llet, un pols de sal, un pols de pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Tallar 12 cercles de pasta de full d’uns 7 cm de diàmetre i folrar uns motlles de silicona per magdalenes o unes flameres.
Repartir la barreja de ceba i bacó sobre la pasta de full. Omplir cada motlle amb la barreja de crema de llet i ou. Cobrir amb una mica de formatge emmental ratllat.
Coure al forn a 190ºC durant uns 20 minuts fins que la superfície sigui lleugerament daurada.
Un cop cuites les mini quiches, retirar-les dels motlles i servir. Es poden degustar calentes o fredes.
Sóc una apassionada de les quiche, són tan versàtils, les podem fer del que vulguem i són bones calentes com fredes. La versió mini és ideal pels aperitius del Nadal, només cal deixar volar la imaginació.
La quiche sempre serà un dels clàssics als aperitius, oi?
ResponEliminaI presentada en format mini, queda molt elegant.
Mmmm per Nadal m'apunto a dinar un quiche d'aquestes a casa teva!!
ResponEliminaPresentada en versií individual la quiche queda fantàstica, m'encanten!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Una proposta fantàstica!
ResponElimina