divendres, 1 de juliol del 2011

Coca de xocolata amb nous

Ingredients:

250 gr. de farina especial bescuits
250 gr. de sucre
60 gr. d’oli de gira-sol
4 ous
200 ml. de nata per cuinar
100 gr. de xocolata de cobertura
100 gr. de nous

Per decorar:
200 gr. de xocolata de cobertura
Nous

Batre els ous amb el sucre fins obtenir una mescla escumosa. Afegir l’oli i seguir batent. Incorporar la farina tamisada.
Fondre la xocolata amb la nata al microones (2 minuts a 420 wats). Remenar suaument fins que quedi una crema homogènia. Afegir la crema de xocolata a la massa i barrejar fins que quedi totalment incorporada.
Posar-hi les nous picades a trossos no gaire petits i barrejar bé.
Untar un motlle amb mantega i empolsar amb cacau en pols. Abocar-hi la barreja i coure al forn a 180ºC durant 45 minuts.
Un cop fred, decorar amb la xocolata fosa al bany Maria i els bocins de nous.

5 comentaris:

  1. Avui és el meu aniversari i per celebrar-ho amb els companys he portat aquesta coca a la feina. A tots els ha agradat molt.

    ResponElimina
  2. moltíssssssssssimes felicitat guapa!!!!! has portat un gran pastís per una gran ocasió!!!! que acabis de passar un bon dia!!!! molts petonets

    ResponElimina
  3. Ha de ser boníssim per esmorzar i agafar energies per tot el dia!

    ResponElimina
  4. Gràcies!!! ;-)
    M'encanta el dia del meu aniversari, és un dia en que tot ho veig de color rosa... excepte la xocolata.
    Petons, besos

    ResponElimina