Dimecres passat en David va fer 4 anys. Aquesta tarda farà una festa a casa seva per celebrar-ho amb la família.
La seva mama és la Sílvia del bloc El món del pastisset, li ha fet el pastís d’aniversari i segur que té preparades un munt de delícies per oferir-nos, espero que aviat les podrem veure al bloc.
Jo em vaig oferir a portar un detall dolç en forma de mini cupcakes de xocolata blanca.
Felicitats David !!!
Ingredients:
80 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
135 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
80 ml. de llet
75 gr. de xocolata blanca
Per la cobertura:
100 gr. de formatge Philadelphia
20 gr. de mantega
80 gr. de xocolata blanca
1 1/2 cullerades de sucre llustre
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir la vainilla ensucrada i l’ou i seguir batent fins que l’ou quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la farina i el llevat tamisats i la llet. Batre durant 2 minuts.
Afegir la xocolata blanca tallada a trossos petits i repartir-la per la massa manualment amb una espàtula.
Repartir la massa en 18 càpsules de paper i coure al forn a 160ºC amb ventilador durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Per la cobertura:
Fondre la xocolata al bany Maria i deixar refredar una mica.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar-la totalment. Afegir el sucre llustre i batre fins que quedi una crema homogènia.
Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.
Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.
T'han quedat molt bonics i segur que estan boníssims! Petons
ResponEliminaT'han quedat molt macos, i sobretot molt bons!!!! Gràcies!!
ResponEliminaQuina sort té en David!!
ResponEliminaEls cupcakes són xulíssims!
ptns!!
segur que va ser una gran festa! t'han quedat genial, petons!
ResponEliminaSegur que hauran estat tot un èxit perquè tenen una pinta sensacional.
ResponEliminahummm que pinta més bona, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
ResponEliminauna abraçada
M'encantes! t'han quedat perfectes, m'apunte la recepta!
ResponEliminapetons